(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MEB'DE DERS OLDU...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçe belediyesince geliştirilen “e-atık projesi’nin Milli Eğitim bakanlığının (MEB) ders kitaplarına girdiği bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, ‘Geleceğimizi Çöpe Atmayalım Projesi’ sloganlı projenin, ülke genelindeki 176 ilçe belediyesi arasından alt yapı ve çevre dalında Türkiye birincisi olduğu hatırlatıldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, MEB’in 4. Sınıf sosyal bilgiler kitabında fotoğraflı şekilde yer alan ve öğrencilere, “Ereğli (Zonguldak) Belediyesi hangi ürünleri e-atık olarak toplamıştır. Bu çalışmanın çevreye ve bizlere sağladığı yararlar nelerdir? Anlatınız” şeklinde soru ile yer almasının memnunluk verici olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha temiz bir şehir, daha temiz bir ülke ve daha temiz bir dünya bırakmak için çalışmalıyız. Bu bağlamda belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün özellikle okul çocuklarını yönelik atık pil, elektronik ve elektrikli eşya atıkları ve çevre konusundaki bilinçlendirme seminerleri sürüyor. Hatta geri dönüşüm ve atık pillerin toplanması konusunda okullar arasında rekabet bile oluştu.”




Bu sayfayı yazdır

16.02.2018 16:50:36

Bu haber 1484 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.141

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri