(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SEVGİLİLER GÜNÜ'NDE...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, engelliler için bağışlanan akülü ve manüel tekerlekli sandalyeler düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Kırmacı Mahallesi mevkisindeki Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Rehabilitasyon Merkezi avlusunda düzenlenen törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

İstiklal Marşı’nın okunduğu sırada, geçirdiği rahatsızlığı nedeniyle özel birey olan 14 yaşındaki Muhammet Demir’in, ‘asker selamı’ verdiği görüldü.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, burada yaptığı konuşmada, bugüne kadar verilen 500 adet manuel 152 de akülü tekerlekli sandalyenin 471 bin lira tutarında olduğunu söyledi. Madenoğlu, bugün teslim edilen 10’u akülü 20’is manüel olmak üzer etoplamda 30 tekerlekli sandalyenin ise Er Lider Demir Çelik ile TAT Metal tarafından sağlandığını belirtti.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, yaptıkları çalışmalar dolayısıyla dernek yönetimini kutlarken, engelli bireylerin toplumun her katmanında bulunması gerektiğine olan inancını dile getirdi.

Dernek Başkanı İsmail Şentürk ise dernek çalışmaları ve aktiviteleri hakkında bilgiler aktardığı konuşmasında, “Bu vesile ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tekerlekli sandalyeler bizler için çok güzel bir sevgililer günü hediyesi oldu” dedi.

Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Aykut Manioğlu, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, MHP Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk, Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Erkan Bülbül, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol, Çalışma ve İş Kur Müdürü Gönül Demirsu, Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın, Batı Karadeniz Deniz Ticaret Odası Başkanı İrfan Erdem, Tat Metal AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Akın Tatoğlu, Er Lider Demir Çelik sahibi Aysel Manay ve engelli ailelerinin katıldığı törende, tekerlekli sandalyeler sahiplerine teslim edildi.




Bu sayfayı yazdır

14.02.2018 17:27:18

Bu haber 1588 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
14.02.2018 21:01:56
Rıza Yıldızhan diyor ki;

Teşekkürler başkan.




Şu anda 19 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.354

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri