(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EĞİTİMİ TAMAMLADILAR;

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, “KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri”ni tamamlayan kursiyerlere sertifikalarının verildiği bildirildi.
Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası’ndan (TSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) işbirliği ile Ereğli TSO’da düzenlenen semineri başarıyla tamamlayan 60 kursiyere sertifikiları törenle verildi.
Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, TSO’da düzenlenen törende yaptığı konuşmada,  girişimci olmanın, cesaret istediğinin görüldüğünü belirtti.

HERKES BU ALANA GİREMİYOR!
Madenoğlu, bu vesileyle girişimcilik eğitimini tamamlayanları tebrik ederek, şunları kaydetti:
“Sizler bu süreçten sonra işinizi kuracaksınız ve çalıştığınız takdirde de güzel kazançlar elde ederek, hem kendinize hem çevrenize hem de memleketinize faydalı bir bireyler olacaksınız.  Türkiye’de iyi girişimci örneklerimiz var. Sıfırdan başlayarak başarı elde etmiş ve bugün sayılı işadamları arasına girmiş bir sürü girişimcimiz var. Ereğli’de Erdemir’in ve kömürün olması insanlarımızı daha çok bu alanlarda işe girmeye yöneltmiş. İlçemizdeki nüfusumuzun neredeyse yüzde 60-70’i buralardan emekli olmuş. Dolayısıyla bu iki iş alanı bizim teşebbüs gücümüzü bir bakıma zayıflatmış. Girişimci olmak görüyoruz ki cesaret istiyor, herkes bu alana giremiyor. Sizleri ben bu işe talip olduğunuz için kutluyorum. Önünüz açık, çok rahatlıkla bu alanlarda başarıyı yakalayabilirsiniz. Odamıza da teşekkür ediyorum bu tür aktivitelere ev sahipliği yaptığı için.”

YALÇIN: SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM”
Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın da, merhum TSO Onursal Başkanı Yaşar tetiker ile birlikte görev yaptıkları sürede girişimcilik eğitimlerine önem verdiklerini hatırlatarak, şöyle dedi:
“Girişimciliğin özendirilmesine yönelik verdiğimiz eğitimler, bilgilendirme toplantıları, konferanslar sayesinde girişimci ve girişimci adaylarımız; gelişen teknoloji ve gelişen sektörlerle ilgili kendilerini geliştirme fırsatı yakalamışlardır. Gerçekleştirdiğimiz 11 girişimcilik eğitimine katılan 480 girişimci adayından 60’ı işletmelerini kurmuş, bir kısmı da işletmelerini kurmak üzeredir. Bugün de, mezun olan girişimcilerimizi tebrik ediyorum. Girişimcilerimiz için üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.Ülkemize, bölgemize ve ilçemize katma değer sağlayacak, istihdam yaratacak projelerinizi de sabırsızlıkla bekliyorum.”
KOSGEB Zonguldak Müdürü Güven Aktaş ise bu tür girişimlerin ekonominin kalkınmasına yardımcı olacağına inandığını, kursiyerlerin almayı hak ettikleri sertifikaların başarılı ve sürdürülebilir işletmelerin kurulmasına vesile olmasını temenni etti.
Ereğli TSO Başkan Yardımcıları Mehmet Çivici, Abdulkadir Çınar, BAKKA Temsilcisi Hakkı Toplu’nun da bulunduğu törende, girişimcilerin sertifikalarının verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çektirildi.




Bu sayfayı yazdır

6.01.2018 10:13:05

Bu haber 1396 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.305

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri