(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HEDEFİ CİVELEK VE KÜÇÜK’TÜ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, taksici esnafı Onur Demirci, 2018’de yapılması muhtemel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Demirci, bir lokantada düzenlediği basın toplantısında, Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek ile Başkan Yardımcısı Ahmet Küçük’e yönelik eleştirilerde bulundu.

Demirci, son yıllarda sorun yaşadığını ileri sürdüğü şoför esnafına Civelek’in sahip çıkmadığını iddia ederek, “bırakın çözüm bulmayı, çözüm bulmak için bir adım bile atmamışlardır” dedi.

Kendisinin, ‘koltuk sevdalısı’ olmadığını belirten Demirci, şunları kaydetti:

“Görevini tam anlamıyla yerine getiremeyen, taksici esnafımızı mağdur olarak dinlemeyen Oda yönetiminin tavırlarından taksiciler olarak çok mağdur durumda olduğumuzu anlatmaya çalışıyoruz Bugün Oda yönetiminde bulunan Ahmet Küçük ağabeyimize saygımız sonsuz. Fakat kendisi yaptığı tavır ve hareketlerden Oda üyelerimizin tamamına yakın bölümünü rahatsız etmektedir. Bizim bu düşüncemiz, 16 yıldır görevini sürdüren yönetimin kan değişikliği olması gerektiğini inanmamızdan kaynaklanmaktadır. Başkan olarak da Oda’da durması gereken sevgili Cevdet Civelek’te ne hikmetse her gittiğimizde Oda yerinde başka mekanlarda duruyor. Sorunlarla ilgili bir türlü kendisine ulaşmak mümkün olmuyor. Oda’da Başkan Civelek mi yoksa Ahmet Küçük mü anlayamadık.”

Demirci, Civelek’in, aynı zamanda kendisine ait bir de taksisi bulunan Murat Taksi Durağı’na ‘ayrımcılık’ yaptığını da iddia etti.




Bu sayfayı yazdır

29.12.2017 13:44:24

Bu haber 3461 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
29.12.2017 20:44:28
hamzafakihli bilir demircan diyor ki;

Tebrikler kardesim çıktığın bu hizmet yarışında inşallah amaca ulaşır kendi söyledigin sorunları ve tum eregli halkının ulaşım sektöründeki aksaklıkları ereglideki taksi ve halk otobüsü çekişmelerini iki taraftada çalışmış biri olarak çözersiniz insallah allah yardımcınız olsun




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.122.282

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri