(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YER MÜHENDİSLER...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Erdemir Mühendisler Derneği Organizasyonuyla Resim Sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Dernek lokalinde açılan sergide, dernek üyeleri ile bayan eşlerinin katıldıkları kurs süresi ve sonrasında yaptıkları çalışmalar sergilendi.

Sergi açılışında konuşan, aynı zamanda kursiyerler arasında yer alan Dernek Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Dereçiçeği, dernek üyesi ve eşlerinden oluşan 15 kursiyer olarak geçtiğimiz yıl Ekim’de başladıkları kursu tamamladıklarını söyledi.

Kursun, Mühendisler Derneği tarafından açıldığını anlatan Dereçiçeği, “Ressam Güldane Akbulut tarafından verilen eğitim sonucu, 15 arkadaşımızla birlikte çeşitli çalışmalar yaptık. Bunlar arasında kuru pastel ve karakalem çalışması olan yaklaşık 50 adet resmi yine dernek yönetimimizin katkılarıyla lokalimizde sergilemeyi uygun gördük. Gösterilen ilgiden son derece memnun olduk” dedi.

Erdemir Mühendisler Derneği Başkanı Vahit Suiçmez de, dernek olarak üyelerine yönelik çeşitli aktivite ve etkinliklerde bulunduklarını ifade ederek, “bunlardan biri de üyelerimizin ve bayan eşlerinin resim sergisiydi. Burada görüyoruz ki, son derece isabetli bir etkinlik olmuş. Zira, ortaya gerçekten profesyonel derecede eserler çıktı. Kursa katılan üyelerimiz ve eşlerini kutluyoruz” diye konuştu.

Erdemir Kalite Kontrol Direktörü Abdullah Gündüz, Mühendislik Direktörü Şansal Erbay, Yardımcı İşletmeler Direktörü Tamer Adanır, Erdemir Bilgi Teknolojileri Direktörü Yusuf Önal, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Başkanı Murat Turan, dönem sekreteri Muhittin Dikmen, Karadeniz Ereğli Soroptimist Kulübü Başkanı Asude Yener Atalay ve yönetim kurulu üyeleri, TED Koleji Koordinatörü Ramazan Yaldırım, TED Öğretmenleri, Erdemir Mühendisler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile dernek üyelerinin katıldığı etkinlikte, sergilenen bazı eserler ise satın alındı. Yiyecek ve içecek ikramında bulunulan sergiye katılanlar eserler önünde hatıra fotoğrafları çektirdi.

Sergi, 26 Aralık akşamına kadar gezilebilecek.




Bu sayfayı yazdır

25.12.2017 23:10:17

Bu haber 4347 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.950

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri