(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KADRO ZENGİNLİYOR

EREĞLİ

İYİ Parti Zonguldak İl Teşkilatına, Ereğli’den iki ismin yer aldığı bildirildi.

Partiden yayınlanan basın bültenine göre, İYİ Parti İl yönetimine işadamı Batu Müftüoğlu ile eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Ereğli Şube Başkanlarından Sertan Kuzu getirildi.

İYİ Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar Başkanlığındaki heyet, partilerinin Genel Başkanı Meral Akşener, Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın, Aydın Tümen ve Musavat Dervişoğlu’nu ziyaret etti.

Bayraktar, açıklamasında, Ereğli, Çaycuma, Alaplı ve Gökçebey’deki örgütlenme çalışmalarını tamamladıklarını, diğer ilçelerde ise çalışmaların devam ettiğini belirtti.

İl ve bazı ilçe başkanları ile birlikte gerçekleştirdikleri genel merkez ziyaretlerini değerlendiren Bayraktar, şunları kaydetti:

AKŞENER GELECEK Mİ?
“Ziyaret ettiğimiz Sayın Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Zonguldak heyeti olarak bizleri çok sıcak bir şekilde karşıladı. Ayın şekilde Sayın Genel Başkan Yarımcılarımızda heyetimize yakın ilgi gösterdiler. Parti genel merkezimizde inanılmaz bir yoğunluk olmasına karşın Sayın Genel Başkanımızın Zonguldak ve Zonguldaklı’lara özel bir değer verdiğine şahit olduk. Biz de gördüğümüz bu sıcak ilgi karşısında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Zonguldak’a davet ettik. Kendilerini emeğin başkenti, Cumhuriyet’in ilk vilayeti Zonguldak’ta en iyi şekilde karşılayacağımızı belittik.

GÜÇLÜ DÖNÜYORUZ
Ankara’dan aldığımız manevi güçle Zonguldak’a dönüyoruz. Türkiye İYİ olacak, Zonguldak İYİ olacak. Pırıl pırıl cesur yürekli insanlardan oluşan İYİ Parti ile Zonguldak’ta da bizler üzerimize düşen görevlerin bilinciyle siyasette yeni bir süreci başlatıyoruz. Birbirini dinleyen, birbirlerini daha çok anlayan, bölgesi ve ülkesi için daha çok çalışan yeni bir anlayışla yürüyeceğiz.”

Bayraktar’ın gerçekleştirdiği ziyaretlerde, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Müftüoğlu, Kuzu, Ereğli ilçe Başkanı Asım Tazegül, Çaycuma ilçe başkanı Ahmet Köktürk, Alaplı ilçe başkanı Emrullah Erdoğan ve Gökçebey ilçe başkanı Satılmış Aydemir hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

12.12.2017 09:24:28

Bu haber 2922 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.270

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri