(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MEVSİMİNE GÖRE ETKİNLİK!

Keleşsan, bu sefer de müşterilerine ‘Mangalda Hamsi’ ikramında bulundu. Yanında da ‘vazgeçilmezi’ kuru soğan ve helva da yer aldı.

 EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Keleşssan FİAT’ta, mangal partisi etkinliği düzenlendi.

Keleşssan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Arslan Keleş, Yeşiltepe mevkisindeki FIAT showroom’da düzenlenen etkinlik sırasında gazetecilere yaptığı açıklamada, çeşitli dönemlerde düzenledikleri etkinliklerle, müşterilerle bir araya geldiklerini söyledi.

Bu kez de müşterilerine, mevsim gereği mangalda pişmiş hamsi ikramında bulunmayı uygun gördüklerini anlatan Keleş, şöyle dedi:

“Hava koşullarının da güzel olmasıyla birlikte böyle bir aktivite yapmak istedik. Yıl sonu yaklaşması dolayısıyla hafta sonları showroom oldukça hareketli oluyor. Bu vesileyle de gelen müşterilerimizle birlikte güzel zaman geçirmek istedik. Fiat zaten müşterisine en yakın olan marka konumunda. Pazarda da en çok araç satan marka. Dolayısıyla, müşteri potansiyelimiz oldukça yüksek. Hem müşterilerimizle beraber olmak hem de müşteri sayımızı arttırmak istedik. Bu sırada eski müşterilerimizi de davet ederek görüşme fırsatımız oldu. Katılan davetlilerimize teşekkür ediyoruz.”

Keleşsan AŞ alanında yakılan mangalda kızartılan hamsilerle birlikte helva, soğan ile içecekler müşterilere ikram edildi.




Bu sayfayı yazdır

11.11.2017 16:07:22

Bu haber 2840 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.943

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri