(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GELECEĞE BİR ADIM DAHA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Erdemir Teknikerler Derneği’nce, “Geleceğe Bir Adım Daha” sloganı ile başlatılan eğitime desteğe devam edildiği bildirildi.

Dierneğin sosyal paylaşım sitesindeki açıklamaya göre, proje kapsamında, Gülüç beldesindeki İbrahim İzmirlioğlu Anadolu Lisesi’ne kitaplık yaptırıldı.

Derneğin sosyal ve kültürel aktivitelerini sürdürdüğü anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi ve kaliteli ortamda eğitim görmeleri için gerçekleştirdikleri faaliyet dolayısıyla okulda düzenlenen törende,  Okul Müdürü Hüseyin Arslan tarafından dernek başkanı Gürkan Çaylı’ya teşekkür plaketi taktim edildi.

Arslan, plaket takdimi sırasında yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının eğitime katkılarının önemli olduğuna değinerek. “çocuklarımızın daha iyi bir ortamda öğrenim görmeleri onların ileride daha iyi bir yerlere gelmesine yol açmaktadır. Siz dernek yönetimine ve üyelerine okulumuza yapmış olduğunuz katkıdan dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Dernek Başkanı Çaylı da, projeleri kapsamında her yıl ilçe ve köy okullarına olmak üzere çeşitli yardım ve desteklerde bulunduklarını hatırlatarak, şunları kaydetti: “Ormanlı Merkez, Ormanlı Başören, İhsan Yılmaz İlköğretim Okulu, Cumhuriyet Orta Okulu, Bölücek ilköğretim okulu, Ereğli İmam Hatip Ortaokulu, Alaplı Küçükkaymaz ilköğretim okulu, Alaplı Ahmet Zeki Atalay ilköğretim Okuluna, sosyal sorumluluk kapsamında desteklerimiz oldu. Bu tür desteklerimiz Gülüç İbrahim İzmirli Anadolu Lisesi’nde devam etti. Okullarımızı önemsiyoruz. Dernek olarak, eğitime sağlanan desteği, geleceğe sağlanan destek olarak görüyoruz. Buda bizlere büyük onur vermektedir. Üyelerimiz adına derneğimiz olarak eğitim alanındaki faaliyetlerimiz devam edecek.”

Plaket takdimi sırasında Erdemir Teknikerler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Koray Yıldız ve Aytaç Ayyılmaz’ında hazır bulunduğu kaydedildi.




Bu sayfayı yazdır

5.11.2017 12:18:55

Bu haber 2109 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.698

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri