(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SON DERECE ÖNEMLİYDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Karadeniz Ereğli rotary Kulübü tarafından, ilçedeki umum servis şoförlerine yönelik “Güvenli sürüş Teknikleri” konulu seminer düzenlendi.

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Murat Turan, TED Koleji Lise Binası’ndaki toplantı salonunda düzenlenen seminer öncesi yaptığı konuşmada, En büyük isteklerinin kazaların olmaması olduğunu belirterek, şunları söyledi:

TURAN: CANLAR YANMASIN
“Bizim tek derdimiz kazalar olmasın, canlar yanmasın. Bazen bizim hiçbir hatamız olmuyor, geliyor biri bize çarpıyor. Sonuçta ise giden canların hesabı olmuyor. Bugünkü derdimiz de güvenli sürüşleri nasıl bir adım daha ileriye götürürüz olmaktadır. Etkinliğimizin yapılmasında mekanın tahsisini sağlayan TED Koleji Yönetim Kurulu’na, Yol Güvenliği Uzmanı Bilge Kağan Kalaç’a, Dernek Başkanı Başkan’a, siz değerli servis sürücülerimiz ile rotary Ailesine teşekkür ediyorum.”

AMAÇ DAYA İYİYE…
Karadeniz Ereğli Umum Servisleri Derneği Başkanı Muhammet Başkan, semineri düzenlemelerinden dolayı Rotary Kulübü Başkan ve yöneticilerine teşekkür ederek, “burada verilecek bilgiler doğrultusunda servisçilerimiz daha iyiye ve yönelik çalışmaya devam edecekler. Aileler de her hangi tereddütleri bulunmasın” dedi.

ÖZGÜVENİ AŞAĞIYA İNDİRECEĞİZ
Yol Güvenliği Uzmanı Bilge Kağan Kalaç, servis sürücülerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirterek, “çok büyük tecrübeleri var ama bu tecrübeler biraz körelmeye neden oluyor, özgüven çok yükseliyor. Bugün, burada güvenli sürüş hakkında konuşacağız ve özgüveni biraz aşağıya indirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

AMACIMIZ, FARKINDALIĞI ARTIRMAK
Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Komite Başkanı Eray İlhan da, servis sürücülerinin işlerini ‘ehil’ şekilde yaptıklarını hatırlatarak, “bizim ise buradaki amacımız, farkındalığı biraz daha artırmak sizin gibi ehil olmayanların da aynı konuma gelebilmesi için böyle bir etkinlik yapmaktı. İnşallah verimli olur, istediğimiz noktaya ulaştırabiliriz” diye konuştu.

Karadeniz Ereğli rotary Kulübü Dönem Sekreteri Muhittin Dikmen’in de yer aldığı seminerde Yol Güvenliği Uzmanı yaklaşık 2 saat süren seminerde sürücüleri bilgilendirdi. Seminer sonunda katılımcılara Rotary Kulübü tarafından sertifikaları takdim edildi.




Bu sayfayı yazdır

20.10.2017 12:51:58

Bu haber 2123 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.126.245

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
559 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri