(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İLK TEDBİR NETLEŞTİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kazaların yoğun yaşandığı Ereğli-Zonguldak karayolunun Göçmenler Sokak yol ayrımında incelemelerde bulundu.

Edinilen bilgiye göre Uysal, dün akşam saatlerinde bir kadının ağır yaralandığı kaza sonrası yolu kapatarak eylem yapan vatandaşlara verdiği “söz” üzerine, bugün (16 Ekim) sabah saatlerinde bölgeye gitti.

Beraberinde bazı daire müdürleri ve Kavaklık Mahallesi Muhtarı Nafiz Kaplan ile Sarıkorkmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk eşliğinde, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Uysal, Hakimiyet’e açıklamasında, yaptıkları inceleme sonucunda ilk tedbir olarak sinyalizasyon sistemi koyma kararı aldıklarını belirterek, “ bu konuda ‘doğrudan temin’ yolu ile alınacak sinyalizasyon sistemini en kısa sürede yerleştirmek istiyoruz. Yine, bu güzergahta Elektronik Denetim Sistemi (EDS) uygulaması, Kepez Mahallesi güzergahına da flaşör gibi tedbirler düşünüyoruz. Işıklı sistemi bir hafta gibi bir sürede halletmeyi düşünüyoruz” dedi.

UYSAL NE DEMİŞTİ?
Dün, eylem yapan mahalle sakinleri ile görüşen Başkan Uysal, “buradan size söz veriyorum, yarın sabahtan itibaren çalışmalara başlıyoruz. Ne gerekiyorsa yapılacak. Sizden, içinde mahalle muhtarı olmayan 5 kişi belirlemenizi istiyorum. Bu arkadaşlarımıza her hafta gelişmelerle ilgili bilgi vereceğim” demişti.

OLAY

Ereğli-Zonguldak karayolunun Kavaklık Mahallesi Göçmenler Sokak mevkisinde Ömer Faruk Aktaş (29) idaresindeki 67 LY 671 plakalı yarı ticari araç, yolun karşısına geçmek isteyen İncinaz Moğol’a (55) çarparak yaralanmasına neden olmuştu. Ardından ise mahalle sakinleri bölünmüş yolu çift taraflı kapatarak eylemde bulunmuşlardı.




Bu sayfayı yazdır

16.10.2017 10:08:07

Bu haber 3960 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (3)
17.10.2017 00:21:34
Engin diyor ki;

Biraz geç kalınmış bir tedbir ama düşünmesi Lee ne gerekiyorsa onu yapsınlar EDS iyi bir uygulama olacağını düşünüyorum inşaallah bir an önce hayata gecirilir
16.10.2017 14:20:53
YORUMA YANIT diyor ki;

Mehmet Rumuzlu takipçimiz; medyanın, Karadeniz Ereğli'deki trafik, park ve ulaşım gibi sorunlara eğilmediğinden yakınmışsınız. Bu konuda sitemizin haberlerini geriye doğru gözden geçirirseniz, söz konusu olumsuzluğa ne kadar önem ve yer verdiğimizi göreceksiniz. İlginiz için teşekkür ediyoruz.
16.10.2017 12:44:45
Mehmet diyor ki;

Başta medya olmak üzere nerdeyse hiç kimse yada kuruluş Ereğli'nin trafik sorunlarına değinmiyor. Yöneticiler ve medya Ereğli'yi hiç gezmiyor mu? Hızlı giden, ters yöne girenlerle hatalı park yapanlarla karşılaşmıyor mu ? Yaz döneminde plajlar bölgesinde emniyet şeridine park eden araçları tek ben mi görüyorum ! Gelelim kaza olan yola. Bu yola yan yollardan ve bağlantı noktalarından bile çıkabilmek neredeyse imkansız. Trafik fazla ve hızlı akıyor. Hız denetimi yapılmıyor. Mutlaka EDS sistemi kurulmalıdır. Bugüne kadar Ereğli’de yapılmak istenen birçok uygulama esnaf tepkisi nedeniyle uygulanamadı. EDS ye de taksiciler karşı çıkacaktır. Kazaların önüne geçebilmek için kimsenin itirazını dikkate almayın. Öyle bir denetim eksikliği var ki tek yön uygulaması yapılan cadde ve sokaklarda kurala uyan neredeyse hiçbir sürücü yok.




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.128.395

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri