(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MECLİS'TE KONUŞTU

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Lösemili çocuklar Vakfı (LÖSEV) Ereğli Şubesi, şehit ailelerine ve engelli bireylere yönelik dernek binası tahsisinde bulunacaklarını bildirdi.

Uysal, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Nikah salonu’nda gerçekleştirilen Ekim Ayı Meclis Toplantısı 1. Oturumu’nda gündem dışı konuşmasında,  geride bırakılan yaz sezonunda aralıksız olarak altyapı hizmeti sunduklarını söyledi.

Özellikle asfalt konusunda önemli yol aldıklarını anlatan Uysa, şöyle dedi:

 “Ereğli Belediyesi olarak yaz sezonunda çalışmalarımıza devam ettik. Özellikle sezonu asfalt konusunda çok güzel değerlendirdik. Mevsimin son günlerinde ise belediye, pazaryeri arkasında kalan kısım ve Uzun Mehmet bölgesi olmak üzere çalışmalarımız devam edecek. Emisyon asfaltımızı bitirdik. Özellikle belediye sınırları alanlarının dışında ve uzun mesafeli yollarda emisyon asfaltımızı döktük.

SOSYAL ALANLAR; OYUN PARKLARI
Çocuk, genç ve kısaca her yaştan kesim için yapılan Çocuk Parkı’nın açılışı gerçekleştirdik. Potbaşın’da ki Çocuk Dünyası’da, özellikle o bölgede yaşayanların kullanım alındı. Eksikleri ise önümüzdeki günlerde tamamlanacak.

YAĞIŞLARDA SU BASMIYOR!
Geçenlerde metrekareye 120 kilogram gibi yağışın olduğu bir dönem geçirdik. O zaman, arkadaşlarımız ile birlikte akşamdan sabaha karşı 02.00’a kadar sahayı gezdik. Gördüğümüz şuydu: Çarşı içi ve merkez bölgelerde su birikintileri yoktu. Bundan son derece memnun olduk.”

DERNEKLERE YER TAHHSİSİ
Uysal, ilçedeki bazı sivil toplum kuruluşlarına da yer konusunda destek olacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:
“İki konuda çalışmalarımız vardı. Bir tanesi şehit aileleri için, bir tanesi LÖSEV ve bir tanesi de engelli aileleri içindi. Bu vatandaşlarımıza destek olacağımızı, yer tahsisinde bulunacağımızı söylemiştik. Önümüzdeki günlerde LÖSEV’e, şehit ailelerine ve engelli kardeşlerimize de bu yıl bitmeden çalışmalara başlanacağını göreceksiniz.”




Bu sayfayı yazdır

4.10.2017 17:00:58

Bu haber 1190 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.119.258

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri