(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

Kibarlara yakışır bağış..!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, 40 engelliye akülü tekerlekli sandalyeleri törenle teslim edildi.

Kırmacı (Kemer) Mahallesi mevkisindeki Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Rehabilitasyon Merkezi alanında düzenlenen törende   saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, burada yaptığı konuşmada, törenin düzenlenmesine vesile olan Kibar Holding kurucusu ve Onursal Başkanı Asım Kibar’ın ünlü bir işadamı olduğunu bildiğini belirterek, “ancak, Ereğli’ye gelerek böylebir yardım yapmaları sayesinde iyi birer hayırsever olduklarını da öğrenmiş olduk. Kendilerine ve eşine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, belediye hizmetleri ve yatırımlarında her zaman engellilerin yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yaptıklarını hatırlatırken, Hayırsever Kibar Ailesinin ileriki dönemlerde tekrar Ereğli’ye gelmelerini beklediklerini söyledi.

DUYGULANDI, GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!
Kibar’ın eşi Semiha Kibar’ın ise Dernek Başkanı İsmail Şentürk tarafından kendisine çiçek ve bir teşekkür plaketi verilmesi, bazı engelli yakınlarının da yanına giderek, teşekkür etmeleri karşısında duygulandığı gözlendi.

Gözleri dolan Bayan Kibar, gazetecilerin sorusu üzerine, “duygulandım. Bu kadar genç çocukların bu halde olması beni duygulandırdı” dedi.

Şentürk, bazı engelleri kendi imkanları ile aşabildiklerini ancak, günlük hayatta pek çok sorunla karşılaşabildiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Önümüzdeki engelleri kaldırdık. İçinde bulunduğumuz engelle yaşamayı biliyoruz. Ama karşılaşmış olduğumuz problem ve engeller var. Onlarla ilgili sorumluluğu olan insanlar var. Bizim için otobüse binerken hayat zor. Uyurken, banyo yaparken zor. Yemek yerken zor, ulaşım zor. İstihdam ve sağlık zor. Yaşamış olduğumuz sorunları, eğer gücünüz yetiyorsa lütfen kaldırın.”

40 engelliye akülü tekerlekli sandalyelerinin teslimi ardından hatıra fotoğrafları çektirildi, engelliler alanda tur attılar.

Törene AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatin Çakır ile engelli yakınları da katıldı.




Bu sayfayı yazdır

18.08.2017 18:00:47

Bu haber 1556 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
18.08.2017 21:11:15
Süheyla diyor ki;

Benim kardeşime de bi tane tekerlekli sandalye verseler ne olur vardı onun eskisi bine miyo yardım severlere sesleniyorum 31 yaşında Ems hastası yetkililer ne olur




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.741

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri