(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HEDEFİ BELİRLEDİ!

EREĞLİ

Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü Başkanı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de ((BAL) mücadele eden futbol takımından bu sezon şampiyon olmalarını istediği bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Uysal, kulüp bünyesinde açılan yaz futbol okulu sertifika töreninde bir araya geldiği A takımı teknik heyetinden, 2017-2018 sezonunda şampiyonluk beklediğini belirtti.

Hedefe inanılırsa başarılabileceğini ve bu sezon başka alternatiflerinin de bulunmadığını ifade eden Uysal, şunları kaydetti:

“Gruplar, rakipler önemli değil. Önemli olan özgüven. Özünüze güvenin.  Kimden eksiğiniz var. Sizinle rakip olarak futbol oynayanların karaciğeri daha mı büyük, dalağı daha mı büyük, kalbi daha mı büyük, nabzı sizden daha çok mu atıyor. Önemli olan inanmak. İnanırsak başarırız. Aynı anda, beraber düşünün. Orkestra gibi. Futbol oynarken şiir gibi oynayın, zevk alarak oynayın. Futbolcu arkadaşınızı tribüne malzeme yapmayın. Hocanıza saygılı olun. Şampiyonluktan önemli olan disiplin ve ahlaktır.  Ereğli’ye yakışan ve şampiyon takım istiyorum. Bu sene başka alternatif yok. Mazeret, ipe un sermek de yok. ‘Efendim 2 as oyuncumuz sakattı, kısmet bizden yana değildi’ mazereti de yok. Sağdan olmadı soldan, soldan olmadı göbekten, ya altından ya üstünden delip geçeceksin. Benim şampiyonluğa inancım tam.”




Bu sayfayı yazdır

14.08.2017 12:14:41

Bu haber 1524 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.126.419

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
559 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri