(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BİR GÜNDE ÖDENEK!!!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Atatürk Ortaokulu binasının iyileştirilmesi çalışmaları amacıyla 1 milyon 300 bin lira ödenek çıkarıldığı bildirildi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 7 Ağustos’ta Hakimiyet’te “İsmini Yok Edevekler” üst başlığı altında, “Veliler Öfkeli” başlığı ile yer verdiğimiz haberin ardından yaptığı yazılı açıklamada, ilgili ödeneğin Milli Eğitim Bakanlığı’nca dün (9 Ağustos) çıkarıldığını belirtti.

Çaturoğlu, Karadeniz Ereğli Atatürk Orta Okulu binası durumunu geçtiğimiz Haziran’da Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin ile görüşmesinde ödenek talebinde bulunduklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı Özcan Duman ile yaptığımız görüşme neticesinde, bu gün (9 Ağustos) itibariyle Kdz. Ereğli Atatürk Ortaokulunun güçlendirmesi için 1 milyon 300 bin lira ödenek, Zonguldak İl Özel İdaresinin hesabına aktarılmıştır. Yine Bakanlık İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan güçlendirme projesi de İl Özel İdaresine gönderilecektir. Zonguldak İl Özel İdaresi de en kısa zamanda ihaleyi yapılarak okulun güçlendirme çalışmalarına başlanılacaktır.

İSMİ DEĞİŞTİRİLMEYECEK!

Çaturoğlu, konuşla ilgili haberlerde ‘okulun isminin değiştirileceğine’ yönelik ifadelerin ise gerçeği yansıtmadığını vurgulayarak, güçlendirme çalışmaları sonrası okulun mevcut ismi ile eğitim-öğretime devam edeceğini sözlerine ekledi.

BU HABER SES GETİRDİ; TIKLA...

http://www.ereglihakimiyet.com/Haberler.asp?id=35596




Bu sayfayı yazdır

10.08.2017 12:06:20

Bu haber 1984 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 76.260.279

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
659 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
925 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2051 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri