(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ARTIK OLSUN!..

EREĞLİ

Zongululdak’ın Ereğli İlçesindeki, Toyota Plaza Göktepe’de, “Auris Hybrid” model otomobillerde kampanyalı satışlara başlandığı bildirildi.

Göktepe Plaza’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Özel Tüketin Vergisi (ÖTV) teşviki ve kampanyanın birleşmesiyle fiyatlarda büyük oranda indirim gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

“Karadeniz Ereğli’de hizmet veren Toyota Plaza GÖKTEPE’de,  geçtiğimiz ay Türkiye yollarına çıkan ve ÖTV teşviki ile dizel otomobillerin fiyat seviyesinde sunulan Auris Hybrid için ağustos ayında benzersiz bir kampanya başlattı. ÖTV teşviki ve kampanya ile büyük indirim avantajı sunan Auris Hybrid’e, 24 ay için yüzde 0,90 faiz oranıyla 30 bin liralık kredi olanağı da sağlanacak. 2017 yılında Avrupa’da en çok tercih edilen hibrit otomobiller içinde yerini alan ve 43 bin 114 adetlik satış başarısına ulaşan Auris Hybrid’e sahip olmak şimdi çok daha kolaylaşacak.

Toyota Plaza GÖKTEPE’nin kampanyası ile Türkiye'de üretilen ve tüm dünyada büyük ilgi ile karşılanan Toyota C-HR Hybrid için fırsatlar ağustos ayında da sürüyor. Ağustos kampanyasında Toyota Plaza GÖKTEPE’de C-HR Hybrid test sürüşü gerçekleştirip Toyota Hybrid İnteraktif test sürüşü diploması alan ve bu mükemmel otomobili satın almak isteyenler özel indirim fırsatından yararlanacak.

COROLLA’DAKİ AVANTAJLAR
Dünyanın en çok satın alınan otomobili ünvanını kimseye kaptırmayan Corolla’nın dizel modellerine sahip olmak isteyenler için de avantajlar ağustos ayında da devam ediyor. Toyota Plaza ‘GÖKTEPE müşterileri; kampanyada 4 bin 500 liraya varan indirime ilave olarak 24 ay 20 bin liralık kredi kullanımında yüzde 0,99 faiz oranından faydalanabilecekler. Kampanyada ayrıca Corolla dizel modellerinde nakit indirim yerine 11 bin lira, 12 ay kredi kullanımını tercih edenler için ‘yüzde 0’ faiz seçeneği de yer alıyor

YARİS’TE RENK FARKI GÖKTEPE’DEN…
Segmentinin gözde otomobili Yeni Yaris ve Yeni Yaris Hybrid modellerinin metalik renk fiyat farkının Toyota Plaza ‘GÖKTEPE’ tarafından karşılanacağı ağustos kampanyasında Yeni Yaris modelleri 54.500 liradan başlayan fiyatlarla sunuluyor.

KİŞİYE ÖZEL ÖDEME SEÇENEKLERİ
Toyota Finans’ın kişiye özel ödeme çözümleri sayesinde Toyota otomobil sahibi olmak artık çok daha kolaylaşacak. Toyota Finans sayesinde; Toyota Plaza GÖKTEPE müşterileri gelirlerine göre taksitleri belirleyebilecek, dilerlerse ara ödeme yapabilecek ve hatta belirli aylarda taksitlerini düşürebilecekler. Toyota Finans’ın sunduğu bu ayrıcalıklı hizmetin yanında ayrıca diledikleri takdirde ödemelerine 2018 yılının şubat ayında başlayabilecekler. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plaza GÖKTEPE’de, ‘takas’ imkanı da bulunuyor.”




Bu sayfayı yazdır

8.08.2017 14:26:09

Bu haber 1405 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.839

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri