(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YENİLMEYEN TAKIM, BİRAZDAN ALMANYA İLE OYNAYACAK

ÇEK CUMHURİYETİ/ PRAG

Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da gerçekleşen Dünya Okullararası Kız Futbol Şampiyonası’na katılan Karadeniz Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı’nın, bugün Almanya ile yarı finale çıkma maçı yapacakları bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Karadeniz Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı, 20-29 Mayıs tarihlerinde Prag’da gerçekleştirilen şampiyonada ter döküyor.
Başta Türkiye olmak üzere Zonguldak’ı temsil eden Ereğli ekibi, gurubundaki ilk maçında Şili’ye unutamayacağı ders vererek, maçtan 8-0 galip ayrıldı.
2’nci maçında Finlandiya, 3’ncü maçında ise Yunanistan'la karşılaşan Ereğli takımı, her iki maçtan da 1-1’lik skorlarla sahadan ayrıldı. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı, 4’ncü maçında da adeta fırtına gibi estiği rakibi Fransa’yı 4-0 yenmesini bildi.
Oynadığı son maçta ise turnuvanın ev sahibi Çek Cumhuriyeti ile karşılayan ‘Ereğli’, baştan sona üstünlüğü elinde bulundurarak bu maçtan da 4-1’like net skorla ayrıldı.

KRİTİK MAÇ ALMANYA İLE…
İlk 5 maçında aldı sonuçlarla çeyrek finale kalmayı başaran Ereğli’nin rakibi Almanya oldu. Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı, bugün (26 Mayıs), çek saati ile 14.00 Türkiye saati ile 15.00’da Prag Random Stadı’nda karşılaşacak.

O KADAR ÖZEL OKUL, SPOR LİSESİ VARKEN; EREĞLİ…
Takım çalıştırıcılarından Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Topal, kritik maç öncesi Hakimiyet’e yaptığı özel açıklamada, takım olarak morallerinin üst düzeyde olduğunu söyledi. Türkiye ve Karadeniz Ereğli için ellerinden geleni yapacaklarını anlatan Topal, şu sözlerle konuştu:
“Takım iyi, moraller yerinde. Burada fazla gurbetçimiz yok. Almanya maçı, bizim için zor maç olacak. Turnuvanın favorilerden biri Almanya ama biz elimizden gelenin en iyisini yapıp ay yıldızımızı, ülkemizi burada 36 ülke arasında en iyi şekilde temsil edeceğiz.
Dünya şampiyonasını temsilen; ülkemizden o kadar spor lisesi, özel okul ve tanınmış büyük şehirlerin okulları varken, Karadeniz Ereğli’den sadece kendi kızlarımızla ülkemizi temsil etme hakkını yaşıyoruz. Bunu, 2 yıldır üst üste Türkiye’de yaşayan tek takım ve okul olmanın gururu, zaten kesinlikle anlatılmaz.”

İZMİR MARŞI’NI SÖYLEDİLER
Öte yandan, Karadeniz Ereğli Merkez Anadolu Lisesi Kız Takımı, tüm takımların yer aldığı otelde düzenlenen “Kültür Günü”ne katıldı. 36 ülkenin takımlarından, ülkelerini anlatan koreografi şarkılar söylenmesi istendi. Ereğli ekibi ise salondaki 1500 kişiye “İzmir Marşı’nı” söyledi. O anarda ise dünya, İzmir Marşı’nı dinledi.

 

İŞTE O ANLAR…

 

 




Bu sayfayı yazdır

26.05.2017 11:43:02

Bu haber 4567 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
27.05.2017 09:38:57
Özden Başaran diyor ki;

SİZLERLE GURUR DUYUYORUM. 💜TEŞEKKÜRLER, TEŞEKKÜRLER., TEŞEKKÜRLER , TEŞEKKÜRLER
27.05.2017 09:38:20
Erhan Çakıcı diyor ki;

Şafak Bey, ülkemiz için saha önemlisi Kdz Ereğli için çok önemli olan bu olayı ülke basınını geçtim Kdz Ereğli de bile itina ile takip ettiğiniz ve haber yaparak duyurmaya çalıştığınız için size çok teşekkür ederim. Geçen yıl bu takım Avrupa 3. Oldu. Ülkemizi en güzel şekilde temsil etti. Karşılamaya sadece 4 kişi ve çocukların aileleri geldi. Ereğli nin sözde büyük idarecileri çocukları tebrik etmek için ayaklarına çağırdılar.




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.119.198

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri