(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KİBARİYE, NOKTAYI KOYDU

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde onlarca etkinlikle gerçekleştirilen Osmanlı Çileği Kültür, Sanat ve Spor şenlikleri, sanattı Kibariye’nin açık hava konseri ile son buldu.
Şenliklerin son gününde, Kibariye şovu vardı. Erdemir ofis yoluna kurulan ana sahnede binlerce Ereğli’nin karşısına çıkan Kibariye, söylediği hareketli şarkılarla sevenlerini coşturdu. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kibariye, Ereğli’de unutulmaz bir gece yaşattı.

TEŞEKKÜR ETTİ
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kibariye konserinde sahneye çıkarak sanatçıya teşekkür etti ve ilçeye özgü çeşitli hediyeler ile Osmanlı Çileği takdim etti. Uysal, 3 gün boyunca süren şenliğe katılan halka teşekkür ederek şöyle dedi:
“Hakiki manada insan olmanın yolu, aşktan geçer. Hakiki manada sanatçı olmanın yolu da samimiyetten, sıcaklıktan, geçer. Tarif etmeye gerek yok, işte en güzel örneği Kibariye yi sizlere getirdik. Zor zamanlar yaşadık ama buna rağmen altından kalktık, hizmetlerimiz devam etti. Ve bu yıl şenliklerimizde konserlerimizi de yaptık. Şimdi sizlere söz veriyorum, gözyaşınızla yüzünüzü sildirmeyeceğim, o gözyaşlarını ben sileceğim. Bundan sonra sık sık bir araya geleceğiz. Bizler aynı bedenin organlarıyız, aynı elin parmaklarıyız, bizler aynı atanın torunlarıyız, bizler acı günde, kötü günde, güzel günde de bir ve beraberiz. Kardeşiz, bunu unutmayın yeter. Biz ayrımcılığın her türlüsüne karşıyız. Bundan sonra da etkinliklerimiz artarak devam edecek. 3 gün boyunca şenliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan siz güzel şehrimin güzel insanlarına ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.”

FENER, AYRI COŞTURDU
Öte yandan, Kibariye konseri sırasında Fenerbahçe’nin Basketbolda Avrupa şampiyonluğu da ilan edilerek büyük coşku yaşandı. Osmanlı Çileği Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri, Kibariye konserinin ardından havai fişek gösterileriyle sona erdi.




Bu sayfayı yazdır

22.05.2017 09:41:50

Bu haber 1978 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
22.05.2017 09:44:52
murat sucu diyor ki;

nerede o eski festivaller..




Şu anda 60 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.129

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri