(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DAVA ARKADAŞLARINA...

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, MHP İlçe Başkanlığına seçilen Rahman Demirtürk, seçimi kazanmasını sağlayan delegelerin, en güzel cevabı sandıkta verdiğini bildirdi.
Türk, dün (29 Nisan) Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Teras Kafeterya’da yapılan ilçe kongresinde kazandığı seçim sonrası ilk mesajını sosyal medyadan verdi.
Kongredeki oy kullanma işleminin başlaması öncesi yaptığı konuşmada, dava arkadaşlarına seslendiğini hatırlatan Demirtürk, paylaşımında şunları kaydetti:

“Kıymetli dava arkadaşlarım; Karadeniz Ereğli MHP İlçe Başkanlık seçimini desteklerinizle kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bugün seçim konuşmamda, ‘Artık toparlanmanın, kol kola yürümenin, kibri, egoyu, enaniyeti ve bencilliği bu teşkilatların dışında bırakmanın zamanı gelmedi mi? Başbuğ Türkeş'in ^Ülkücü Ülkücünün Öz Kardeşidir^ sözü üzerine birbirimize sarılıp, davamızı iktidar yapmanın zamanı gelmedi mi?’ diye sordum ve ardından; ‘Şimdi sizlere, şehrimizdeki tüm Ülkücülerin söz sahibi olduğu, ne yaptığını bilen, ne istediğini bilen, teşkilatlarına sahip çıkabilen ve destek olabilen, her köyde ,beldelerde ve şehir merkezinde temsil edilen, kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılayabilen, herkese kucak açan, hedefi, İlçemize Belediye Başkanlığı ve Millet Vekili kazandırmak olan güçlü bir teşkilat vaat ediyorum’ demiştim. Ne mutlu bana ki, delegelerimiz sorularıma en güzel cevabı sandıkta verdi ve aynı duygu, düşünce ve azimle vaatlerimizi gerçekleştirmek için bizimle kol kola hareket edeceklerinin garantisini verdiler.
Başkanlık sürecinde bana destek olan, benimle beraber yürüyen, bu yolun zorluklarına benimle beraber göğüs geren ve gerecek olan tüm ağabey, abla ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar görev yapan sevgili kardeşim Talat Şeker ve yönetimine de dava ya olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve bu kutlu bayrağı onlardan gururla devralıyorum. Rabbim bu yola baş koyan herkesten razı olsun.”

Demirtürk, eski MHP ilçe başkanı Şeker’e karşı girdiği yarışta, rakibinin aldığı 138 oya karşılık 177oy ile MHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığına seçilmişti.




Bu sayfayı yazdır

30.04.2017 09:46:00

Bu haber 2164 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.604

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
236 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri