(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UYSAL İLE LATİF’İN ARASI BOZUK MU?

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde gazetecilere konuşan Ereğli Belediyesi Meclis Üyesi Reşat Latif, “başkanımla aramıza hiç kimse giremez” dedi.
Latif, dost ziyaretinde bulunduğu Haber Hayat Gazetesi'nde, gazete sahibi Doğan Gönüllü ile Hakimiyet Gazetesi sahibi Fikri Kapan’ın, "Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile aranız bozukmu? Kamuoyunda, bu yönde iddialar var" şeklinde sorusu üzerine yaptığı açıklamada, Uysal ile olan durumuna ilişkin açıklık getirdi. Latif, “bu sözler asla doğru değil, böyle bir şey yok. Bu tip söylemlerde bulunanlar, bu irtibatın kopmasını isteyen üç-beş kötü niyetli kişinin kamuoyunda böyle bir algı oluşmasını istemesinden başka bir şey değildir. Başkanımla aramıza hiç kimse giremez” dedi.

“ÇOK SIK GÖRÜŞEMİYORUZ AMA…”
Önemli olanın Ereğli’ye hizmet olduğunu ifade eden Latif, şu sözlerle konuştu:
“Başkanımla dostluğum çok eskiye dayanır. Öyle ki; bakışlarımızla bile anlaşabilecek kadar tamamlarız birbirimizi. Beraber çıktığımız millete hizmet yürüyüşümüzü yine beraber devam ediyoruz ve beraber bitireceğiz inşallah. Şu sıralar, yoğun geçen referandum süreci sonrası, sorumlu olduğum mahallerden çok şükür ağırlıklı olarak ‘evet’ oyu çıkartarak teşkilatımızın ve başkanımızın ve yüzünü ağarttık ve iş meşgaleleri nedeni ile yüz yüze çok sık görüşmüyor olabiliriz. Ancak bu demek değildir ki, irtibatımız kopuktur.  Asla böyle bir şey yok.
Bu tip söylemlerde bulunanlar bu irtibatın kopmasını isteyen üç beş kötü niyetli kişinin kamuoyunda böyle bir algı oluşmasını istemesinden başka bir şey değildir. Bunlar beyhude çabalar. Ne ben, nede başkanım Hüseyin Uysal, bu tip asılsız söylemlere itibar etmeyecek kadar birbirimize inanırız. Özetle, başkanımla aramıza hiç kimse giremez. Bizim yola çıkarken ki amacımız tekdir. Bu hedefimiz ‘Her açıdan gelişmiş bir Ereğli’dir. Partimizin hedefleri doğrultusunda sosyal, kültürel, ekonomik ve imar açısından daha gelişmiş ve daha yaşanabilir bir Ereğli için mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir."

2014 yerel seçimlerinde kontenjan adayı olarak meclise giren Reşat Latif, karşılıklı güven ilişkisinin önemine dikkat çekerek, bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de üstüne düşen görevleri elinden geldiğince yapmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

28.04.2017 15:23:14

Bu haber 1750 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.114.622

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
236 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri