(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞENLİKLER 19-20-21 MAYIS’TA…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bu yıl 19-20-21 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri’nde sahne alacak sanatçıların belirlendiği bildirildi.
Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının katılımı ile Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, şenlik hazırlıklarını başlandığını belirtti.

İŞTE O SANATÇILAR
Şenliklerde kültür, sanat, yerel değerler, sportif etkinlikler ve çilek yarışmaları olacağını anlatan Uysal, şöyle dedi:
“19 Mayıs tarihinde Gençlik ve Spor Bayramını da dikkate alarak Grup 84, 20 Mayıs’ta Betül Demir ve 21 Mayıs’ta Kibariye, ofis yolunda kuracağımız sahnede şarkılarını seslendirecekler. Ereğli’de müzik, sanat yapan, kendini kanıtlamak isteyen şair, ressam, müzisyen, profesyonel olabilir, amatör olabilir her kese kapımız açık. Ben farklı bir insanım, benim farklı bir becerilerim var diyen bütün arkadaşlarım, büyüklerim, küçüklerim her kes buyursunlar şenliklerde yer alsınlar. Kültür Müdürlüğümüze müracaat edip, etkinliklerde yer almak isteyenler istek ve taleplerini bildirsinler ve böylece hep birlikte program akışını da netleştirelim.”

‘MİCHAEL JACKSON’ DİYEREK GÖNDERME YAPTI, 
MADONNA’DAN ÖRNEK VERDİ…
Uysal, şenliğe katılacak sanatçıları açıklamadan önce eski ‘festival’ dönemlerine atıfta bulundu, “Michael Jackson’ımı getirilerim” dedi. Bu sırada ise katılımcılardan gelen dünyaca ünlü Amerikalı pop sanatçı Madonna talebini duyan Uysal, şu ifadeleri kulandı:  
“Aslında biz her kesi getirebiliriz bu gücümüz var, ama öncelikle şehrimizin girişi, çıkışı çok güzel olur, bütün sosyal donatı alanları yaparız. Ereğli’mizde bir marinamız ya da yat parkımız olur, bir iki tane tiyatromuz olur, bir müze kenti oluruz, hafta sonları 5-10 bin iç turizmin geldiği bir yer oluruz, yılda 50-100 bin kış turizminden de yabancılarda gelmeye başlar, kocaman bir meydanımız olur, Ereğli’nin ötelenen ve gecikmiş tüm hizmetlerini yaparız, futbol takımımız birinci ligde yada 2. Ligde oynar, Madonna’yı da ağırlayacak 5 yıldızlı otellerimiz olur, o zamanda Madonna’yı getiririz.”
Toplantının ardından katılımcılara istek ve taleplerini bildirebilecekleri formlar dağıtıldı.  Osmanlı Çilek Şenlikleri için yapılacak etkinliklerde yer almak isteyen ve şenlikler için istek ve talepleri olanların görüşleri alındı.
Yapılması planlanan etkinlikler hakkında STK’ların öneri ve istekleri dinledi.

 




Bu sayfayı yazdır

27.04.2017 09:52:35

Bu haber 3577 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
27.04.2017 21:19:52
ereğlili diyor ki;

yoruma bile değmez tabi editör yazarsan
27.04.2017 10:18:58
yazık diyor ki;

Uluslararası seviyede gerçekleştirilen bir festival oldu şenlik....Ağlanacak hale gülme eylemi de moda oldu. "Aslında biz her kesi getirebiliriz bu gücümüz var, ama öncelikle şehrimizin girişi, çıkışı çok güzel olur, bütün sosyal donatı alanları yaparız. Ereğli’mizde bir marinamız ya da yat parkımız olur, bir iki tane tiyatromuz olur, bir müze kenti oluruz" kaç yıldır görevdesiniz? yapsaydınız engelleyen kim?Sayın Fatih Çakır Beye yazık oluyor...




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.363

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
242 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri