(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BELEDİYE BAŞKANLARINA ANLATTI

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer’in, aralarından Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın da bulunduğu belediye başkanlarına, BEÜ’nün gelişimi hakkında bilgiler verdiği bildirildi.
Üniversiten yapılan yazılı açıklamaya göre Rektör Özer, toplantıda yaptığı konuşmada, üniversitenin Batı Karadeniz Bölgesi’nin güçlü yükseköğretim kurumu yapmak için gayret gösterildiğini söyledi.
Üniversitenin, Zonguldak Merkez ve ilçelerinde kampüslerinde önemli bir büyüme trendi yakaladığını anlatan Özer, şunları kaydetti:

ZONGULDAK GELİŞİRSE, ÜNİVERSİTE GELİŞİR
“Tüm kampüslerimize çok önemli yatırımlar yaptık ve kalite odaklı büyüme hedeflerimizi birer birer gerçekleştiriyoruz. Bu büyüme trendimizi sürdürülebilir kılmak istiyoruz. Bu nedenle Belediye Başkanlarımızın destekleri bizim için çok kıymetli. Şu ana kadar süreçleri uyumlu bir şekilde götürdük.
Zonguldak Merkez, Kozlu, Devrek, Ereğli, Çaycuma, Kilimli, Gökçebey kampüslerimizdeki fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuvar, araştırma ve uygulama merkezleri ve meslek yüksekokullarımız Zonguldak’ın eğitim, araştırma, topluma hizmet üretimi ve sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağladığı gibi ekonomik dinamikleri de güçlendiriyor. Öğrencilerimiz ve personelimiz burada yaşıyorlar. Tüm ihtiyaçlarını yaşadıkları bu şehrin olanakları ile karşılıyorlar. Dolayısıyla Zonguldak ve ilçelerinin sosyal yaşam imkanları ne denli gelişirse, Zonguldak’ın bir üniversite kenti ve dolayısıyla bir yerleşim yeri olarak tercih edilme oranı artacaktır.”

BelediyeBaşkanları Rektör Özer’e daveti dolayısıyla teşekkür ederek Bülent Ecevit Üniversitesinin Zonguldak Merkez ve İlçelerde son yıllarda gösterdiği yükselişinin Zonguldak’ın gelişimindeki katkılarını vurguladılar. Kampüslerin Zonguldak ve bölgesine yeni ve farklı bir vizyon kattığını belirten Belediye Başkanları, Zonguldak’ın ve Üniversitenin gelişimi için devam eden işbirliklerini daha güçlü bir koordinasyonla sürdüreceklerini ifade ettiler.

-KATILIM-
Toplantıya Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Ereğli Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Uysal, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kilimli Belediye Başkanı Ali Aslankılıç, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk katıldı.




Bu sayfayı yazdır

24.04.2017 15:09:31

Bu haber 1472 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.124.373

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri