(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

‘MEMBA SUYA’ AZ KALDI

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, kaliteli su içilmesi için bir süre önce başlatılan su hattı çalışmalarının, çarşı merkezinde sürdüğünü bildirdi.
Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkan Uysal, Süleymanbeyler Köyü mevkisindeki ‘İçme Suyu Arıtma Tesisi’nden akacak suyunu şehrin her noktasına ulaştırılacağını belirtti. Hattın, Kirmanlı mahallesinde inşa edilen 3 bin tonluk su deposuna ulaşmasıyla tamamlanacağını ifade eden Uysal, şöyle dedi:
“Çalışmalar nedeniyle yaya ve araç trafiği açısından zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu konuda sürücülerimiz ve halkımızın anlayışına sığınıyoruz. Bu işin sonunda musluklarımızdan memba kalitesinde su akacak.
Hat çalışmasının orta camii mevkiinden Kirmanlıdaki su deposuna ulaştırılmasıyla tamamlanacağını dile getirdi. Bu süreçte yaya ve araç trafiği açısında zaman zaman sıkıntılar yaşanabiliyor. Bu konuda sürücülerimiz ve halkımızın anlayışına sığınıyoruz.
DSİ ekipleri ilçe merkezimizde çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde belediye olarak DSİ’ye gerekli desteği veriyoruz. Kazılan yolların betonla kapatılması ve bir an önce araç trafiğine açılması için aralıksız çalışıyoruz. İlçe merkezindeki çalışma bittiği ve asfalt sezonu geldiğinde söz konusu güzergâh tamamen asfaltlanacak."

3 EREĞLİ’YE YETECEK KADAR
Günlük 70 bin metre küp su ile 350 bin nüfusa yetecek kadar suya kavuşulacağını söyleyen Uysal, “halkımız evinde musluğu açtığında 17 ayrı işlemden geçen memba niteliğinde suya kavuşacak” dedi.




Bu sayfayı yazdır

23.03.2017 16:30:59

Bu haber 2476 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 38 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.248

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri