(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UYSAL’A GÖRE, ‘HAYIR’ DİYENLER YALAN SÖYLÜYOR

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın, referanduma ilişkin başlattığı mahalle toplantılarını sürdürdüğü bildirildi.
Ak Parti Ereğli Seçim Koordinasyon Merkezi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Uysal, Süleymanlar ve Kestaneci mahallelerinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin bir diriliş reform hareketi olduğunu söyledi. ‘Hayır’ diyenlerin, yalanlar söylediklerini öne süren Uysal, şöyle dedi:
“Bu yalanlar ortaya çıktıkça Evet’ler artıyor. Batı’daki şer güçlere karşı, ülkemizi bölmeye çalışan PKK, PYD, DAEŞ ve FETÖ’ye karşı düşmanlarımızı sevindirmeyelim, gelin Evet’te birleşelim.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi AK Parti’nin anayasası değil, halkın tercihidir. Halkın seçtiği insanların yöneteceği bir sistemdir. Bu sadece Tayyip Erdoğan için değil, her doğan içindir. Bu sistem, ülkeyi yönetecek, bir diriliş reform hareketi. Yeni sistem ile göreve gelen üst düzey bürokratlar seçilme kaygısı olmadığı ve cumhurbaşkanı ile geldikleri ve onunla gideceklerini bildiklerini için aynı masanın bir tarafından tutup havaya kaldıracaklar. Bu sistem ehil ve liyakatli insanlarla çalışma zorunluluğunu getiriyor.”
Uysal’ın mahalle gezisine eşi Sevim Uysal, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve AK Parti gönüllüleri de eşlik etti.

 




Bu sayfayı yazdır

22.03.2017 09:52:12

Bu haber 1522 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
22.03.2017 23:11:48
Ereğli'ye tercüman diyor ki;

Bu cibilliyetsiz leri ağırlayan kişilerde onlar kadar kişiliksiz dir o konuştukça çişimiz geliyor Ereğli halkı kıvırcık olmaya devam ettikçe bu soysuzların biri gider biri gelir
22.03.2017 23:06:43
Halk diyor ki;

Referandumda kullanılacak oyu iyi analiz edememiş Sayın UYSAL... HAYIR oyları yükseliyor diyeceğine,dili sürtüşüp EVET oyu yükseliyor demiş,çok beklersin Sayın UYSAL...




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.789

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri