(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İKİNCİLİK DÜZCE’YE GELDİ

ANTALYA

Antalya’da, 1400 sporcunun ‘rekor’ katılımıyla gerçekleşen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 1. Etabı’nda Murat Çelik Şampiyon olurken, ikincilik kupasına ise Düzce’ne Savaş Bulut uzandı.
Antalya’nın Belek Tatil Beldesindeki  Maritim Pine Beach Otel’de 22Şubat’ta başlayan ve 7 Mart’ta noktalanan, NTV Spor’dan da canlı yayınlanan yarı final ve final karşılaşmalarını, Türkiye Bilardo Federasyonu Başkanı Ersan Arcan, yönetim kurulu üyeleri ile kalabalık bilardo sever izledi.
Yarı Finalde savaş Güngör’ü eleyen Çelik’in, Semih Saygıner’i eleyerek finale kalan Bulut’u 40-24 yenerek şampiyonluğa ulaştığı etapta, Saygıner ile Güngör ise üçüncülüğü paylaşan isimler oldu.
Federasyon Başkanı Ercan, kupa töreninde yaptığı konuşmada, dereceye giren sporcuları kutlarken, “aynı zamanda turnuvaya katılan tüm sporcularımıza, hakemlerimize, teknik heyetimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Rekor katılım sağlanan güzel bir etabı tamamladık. İkinci etap karşılaşmaları 1-10 Mayıs tarihleri arasında Giresun’da yapılacak” dedi.
Ercan’an sporculara madalya ve kupalarını vermesinin ardından tören sona erdi.

DEGENER YİNE ŞAMPİYON
Diğer yandan, Başkan Ercan, sosyal paylaşım sitesinde yer verdiği açıklamasında 3 Bant Bilardo’da Gülşen Degener’in bir kez daha şampiyon olduğunu duyurarak,
“3 Bant’ta Kadınlarda Gülşen Degener, Gençlerde de Alperen Emin Cebeoğlu zafere ulaştı.
Artistik Bilardo dalında Şampiyon Serdar Gümüş oldu. Pool Bilardo kategosinde Erkeklerde Sami Köylü, Kadınlarda Eylül Kibaroğlu, U-23 Gençlerde Samet Değirmenci, U-19 Gençlerde Arda Baykara şampiyonluğa ulaşırken, Yıldız Erkeklerde Serhat Kunduzcu, Yıldız Kadınlarda da Beyza Yavuz birinciliği kazandı.
Bilardo tarihinin şimdiye kadar düzenlenen en büyük ve en yüksek katılımlı şampiyonasına tüm kategorilerde toplam 1839 sporcu katıldı. Tüm branşlarda dereceye giren sporcularımızı yürekten kutluyorum” diye konuştu.

BULUT: SEMİH’İ YENMEK DAHA İYİ OLDUĞUM ANLAMINA GELMİYOR
Şampiyonayı 2. Tamamlayarak kupayı Düzce’ye getiren Bulut, Hakimiyet’e yapığı açıklamada, bir kez daha bölgesine kupa ile dönmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Yarı finalde karşılaştığı Saygıner’i yenmeyi önemsediğini anlatan Bulut, şunları kaydetti:
“Elbette Sayın Saygıner bilardoda çok büyük bir isim. Biz, onun fotoğraflarının bulunduğu salonlarda büyüdük. Bugün bilerdo oynuyor olmamızın temel sebeplerinden biridir Onunla oynamak bile bir onurdur. Kazanmış olmak tabi ki mutluluk verici ama onun bilardoda bizden çok çok daha fazla bilgisi olduğunu biliyorum. Ben sporcuyum, belki her maç Saygıner’e karşı kazanabilirim de ama bu, benim ondan iyi olduğumu göstermez. Elbette Semih gibi bir oyuncuya karşı kazanmak her oyuncunun hayalidir. Sonuçta ona karşı maç kazanmak, ondan iyi olduğun anlamına gelmiyor, sadece bir maç kazanmış oluyorsun ama tabi ki güzel bir hatıra kalıyor.

DAHA İYİ HAZIRLANMALIYDIM
Semih ile oynadığım maçta ciddi efor sarf ettim. O arada final maçına çok az bir süre vardı. Dinlenme şansı bulamadığım için biraz tutuk oynadım. Murat arkadaşımız da bu turnuvada gerçekten çok iyi oynadı ve hak etti, mazeretlerin arkasına saklanmak istemiyorum. Demek benim o konuyla ilgili daha iyi hazırlanmam gerekiyordu. Bu da gösteriyor ki, final maçına kafa ve fizik olarak çok iyi hazırlanamamışım.

DESTEKLERİ İYİ BİLİYORUM
Yine de bir kez daha Türkiye ikincisi olmak çok keyifli. İnsanların beni nasıl desteklediklerini çok iyi biliyorum. Sürekli kutlama mesajları geliyor. İnsanların mutluluğumu paylaştıklarını bilmek, arkamdaki itici güç oluyor. Bu camiada insanların bana değer verdiğini, sevdiğini bilmek beni çok mutlu ediyor. Ben de onlara değer veriyorum ve çok seviyorum. Bu başarıları onlarla paylaşmak da beni ayrıca mutlu ediyor.

EREĞLİ’YE GELECEĞİM
Ereğli’ye gelmek istiyorum. Aslında Deniz’e (Yücesan) sözüm de var.  Ancak çok yoğun bir tempo içerisindeyim. Bu hafta İtalya’ya, haftaya da Hollanda’ya gideceğim. İnşallah bulduğum ilk boylukta Ereğli’de olacağım. Bunun sözünü veriyorum” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

8.03.2017 13:43:49

Bu haber 5865 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.126.155

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
559 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri