(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BEŞİKTAŞ’IN TARİHİ, TİYATROYA AKTARILDI

EREĞLİ

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, Beşiktaş Taraftarları Derneği girişimince, 'Sanatla spor el ele, haydi kartal sahneye' adlı tiyatro oyununun gösterileceği bildirildi.
Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, yazılı açıklamasında, oyunun, 10 Mart Cuma 20.00’da Atatürk Kültür Merkezi Sineması’nda sahneleneceğini söyledi. Yönetmen koltuğunda ise oyuncu Abdullah Şahin’in bulunduğunu belirten Adik, şunları kaydetti:
“Beşiktaş'ın tarihi tiyatroya aktarılmış. Baba Hakkılardan, Süleyman Ağabeylerden, bu zamana Beşiktaş camiasını çok güzel bir şekilde uyarlayıp beyaz perdeye aktarmışlar. Bayağı bir çalışmalarından sonra ilk defa turneye çıkıyorlar. Turneye de ilk defa Ereğli'den başlayacaklar. Biz de bundan dolayı çok memnun olduk. Şu an ciddi bir şekilde bilet satışımız devam ediyor. Büyük bir ihtimal biletlerin hepsi tükenecek. AKM sinemasının dört bir yanını siyah beyaz bayraklarla donatacağız. İki saat sürecek olan gösteride Ailemiz ve çocuklarımızla birlikte inanılmaz şekilde eğleneceğiz. Dernek olarak bir sosyal sorumluluk projesini daha altına imzamızı atacağız. Bunun için çok mutluyuz. Bütün taraftarlarımızı bu tiyatroya bekliyoruz. Cuma günü Ereğli'yi siyah beyaz yaşayacağız."

 




Bu sayfayı yazdır

8.03.2017 12:58:17

Bu haber 1523 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.127.829

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri