(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VELİLER “FETÖ” MAĞDURU!!!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)/Paralel Devlet Yapılanması (PDY) kapsamında kapatılan özel okullardaki öğrenci velilerinin, mağduriyetlerinin devam ettiği öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, ülke genelinde olduğu gibi ilçede de sürdürülen FETÖ/PYD operasyonları sonrası, önce kayyım atanan, ardından ise kapatılan özel okullarda öğrencisi bulunan veliler, çocukları başka okullara naklederken, bu okullara yaptıkları yıllık ödemelerini ise henüz tahsil edemediler.
Veliler, yaptıkları ödemenin iadesi için İlçe Mal Müdürlüğü’ne de müracaat ettiklerini ancak henüz sonuç alamadıklarını dile getiriyorlar.
Çok sayıda veli, kapatılan okullara yaptıkları ortalama 2 bin 500’er liranın, günümüz şartlarında orta gelirli aileler için önemli olduğunu savunurken, sorunun kısa sürede çözümünü beklediklerini kaydettiler.

ÇÖZÜM MAL MÜDÜRLÜĞÜNDE
Hakimiyet, konuyla ilgili yaptığı görüşmelere göre, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, gelen müracaatları İlçe mal Müdürlüğü’ne iletti. İlgili müdürlük de, aldığı talepleri Zonguldak’a gönderdi. Halen çalışmaları devam eden konuda, kapatılan okulların alacak ve borçları araştırılıyor, tahsilatların tamamlanmasının ardından ise velilere ödemelere başlanacak. Ancak, çalışmaların kısa sürede tamamlanması beklenmiyor.




Bu sayfayı yazdır

23.01.2017 17:16:29

Bu haber 3296 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
24.01.2017 10:05:39
Recep Günaydın diyor ki;

Recep Günaydın Şafak bey ben ne maduruyum valilik hasar parasını aldım ibra ettim Recep günaydın in devlete vallahidde billahide bir kuruş borcu yok diyor. Kaymakamlık hazine avukatı RECEP GUNAYDİN vallahidde billahide hasar parasını ödemedi deyip dava açmış ve 18 milyar olarak 2014 yılında icraya verdiler yani hem borcum yok hem borcum var cumhurbaşkanım bile bu sorunu çozemedi şimdi bunu yapan devletmi paralelmi .?




Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 76.119.216

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri