(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İNŞALLAH; EN KISA ZAMANDA…

ANKARA

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı İlçesinde yat ve tekne imalatları bölgesinin hayata geçirilmesi projesinin en kısa sürede Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına sunacaklarını bildirdi.

Çaturoğlu, yazılı açıklamasında, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü Hızırreis Deniz’i ziyaretinde, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) atıkları nedeniyle dolduğu ileri sürülen Gülüç dere ağzı ile de çalışma yapılacağını belirtti.

Görüşmede, Alaplı Balıkçı barınağı ağzının tıkanması konusunun da masaya yatırıldığını anlatan Çaturoğlu, şunları kaydetti:

“Alaplı Yat ve Tekne İmalatı projesi bölgemiz ve ülkemiz açısından da önemli bir projedir. Yatırımcıları bölgemize davet ederek hazırlanan dosyalarını İnşallah en kısa zamanda Bakanlığa sunacağız. Kum ile dolan Alaplı Balıkçı Barınağı ile Erdemir tarafından denize dökülen yüksek fırın artıkları nedeniyle Gülüç Çayı ağzına kapanmak üzere olduğunu ve her iki yerinde taranması konularını görüşmüştük. Ziyaretimizde bu konuları yine ele aldık. Genel Müdür Deniz, her iki yerinde taranması için çalışma yaptıklarını ve önümüzdeki günlerde her iki yerinde tarama çalışmalarına başlanacağının müjdesini verdi.”




Bu sayfayı yazdır

16.01.2017 14:31:53

Bu haber 1618 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.124.406

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri