(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TÜM SORULARI DOĞRU YANITLAYAN UTKU’LU ÖĞRENCİ, SIRRINI SÖYLEDİ…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, 120 soruluk 1. TEOG sınavında, tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 1’ncisi olan Özel Utku Koleji öğrencisi Zeynep İpek Çelik, “çok istedim ve başardım” dedi.

Özel Utku Koleji Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çataklı, öğrencinin elde ettiği başarıyı pasta keserek kutlanan etkinlikte gazetecilere yaptığı açıklamada, kurumun, başaralı öğrencilerle daha da büyüyeceğini söyledi. Öğrencisini tebrik eden Çataklı, “her şey ortadadır. Ben, Utku ailesini, tüm öğretmen ve öğrencileri ve kızımızı kutluyorum. Yolunuz açık olsun. Utku Koleji büyüktür, daha çok büyüyecektir” dedi.

“UTKU KOLEJİ, HER YIL FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR”
Kurum Müdürü Hülya Çataklı da, Türkiye 1’nci Çelik’in, anasınıfından itibaren öğrencileri olduğunu belirtti. Kolej olarak fark yaratmaya devam edeceklerini öne süren Çataklı, şu sözlerle konuştu:
“Ana sınıfından itibaren Utku Koleji’nde olan sevgili öğrencimiz Zeynep İpek Çelik’in, TEOK derece sınavda, Türkiye 1’incisi oldu. Öğrencimizi kutluyor ve O’nu sevgi ile kucaklıyorum. Emeği geçen başta anne ve babasını candan kutluyorum. Utku Koleji, her yıl fark yaratmaya devam ediyor. Hem akademik çalışmalarla hem de sosyal alanlarda başarılar elde ediyor. Bu başarılar, Ereğli ve ülkemize hayırlı olsun.”   

ÇALIŞTI… İSTEDİ… BAŞARDI…
Milli Eğitimin uyguladığı 1. TEOG sınavında tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye 1’inciliği elde eden Zeynep İpek Çelik ise başarısının sırırını anlatarak, “önce bir hedef belirledim. Bu hedef doğrultusunda çalıştım, çok istedim ve başardım. Emeği geçen öğretmenlerime, okul yönetimine ve aile çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

PASTA KESTİLER
Öğrenci Çelik, üzerinde ‘TEOG 1.si’ yazan pastayı ailesi, sınava giren diğer öğrenciler, okul yönetimi ve öğretmeleri ile birlikte kesti. Çelik, kendisine iletilen tebrikleri kabul etti. Sınavda 116 ve üzerinde net yapan 13 öğrenci, 111 ve üzerinde net yapan 34 öğrenci, 101 ve üzerinde net yapan 54 öğrencisinin olduğunu bildiren okul yönetimi, öğrencilerin seviyelerinin birbirine çok yakın olduğunu, yarışın ise çok çekişmeli geçtiğini ifade etti.

 




Bu sayfayı yazdır

5.01.2017 17:23:56

Bu haber 10946 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.121.593

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri