(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İMZA ALTINA ALINDI

ALAPLI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine yapılacak Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için hazırlanan altyapı ilahesinin, taraflarca imzalandığı bildirildi.
Alınan bilgiye göre, Alaplı Kaymakamı Altuğ Çağlar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (TSO) Recep Ocak, TEKAY İnşaat Tic. Ltd. Şti yetkilileri Yaşar Eroğlu ve Halil Demirer, ihale belgesini imzaladılar.
Kaymakam Çağlar, Alaplı OSB altyapı ihalesinin bölgeye hayırlı olmasını temenni etti. Başkan Ocak ise yapılan çalışmaların somut adımının atıldığını söyledi. Bunan sonraki süreçte de yapılar her çalışmanın kamuoyuna aktarılacağını anlatan Ocak, şöyle dedi:

İSTİHDAMA ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLANACAK
“Kaymakamımız Altuğ Çağlar’a çok teşekkür ediyorum. Kendisi iki yıllık görev sürecinde bizlere OSB’nin bürokrasi ayağında çok büyük destekleri oldu. Bizi sevindiren bir gelişmede OSB ile ilgili yerel müteahhitlerin ihaleyi kazanmasıdır. Ankara’da yapılan ihalede Alaplılı müteahhitimizin yer alarak ihalesi bizler mutlu etmiştir.
OSB’de faaliyete geçecek olan firmalarla birlikte istihdama önemli katkılar sağlanacak ve işsiz gençlerimize iş olanakları sağlanacak ve Alaplı ekonomisine çok büyük katkılar sağlayacaktır. Ben başta Valimize çok teşekkür ediyorum.
Daha önceki Milletvekillerimiz Fazlı Erdoğan, Köksal Toptan, Ercan Candan’a Polat Türkmen’e, yeni vekillerimiz Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar’a da çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte de onlarında emekleri var.”

Konuşmaların ardından ihale, noter önünde imza altına alındı.

 




Bu sayfayı yazdır

9.12.2016 12:27:52

Bu haber 1853 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 26 kişi online
Toplam ziyaret : 76.115.052

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri