(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

‘ASANSÖRLE’ İLGİLİ SON DURUM!!!

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, yapıldığı günden buyana çalıştırılmaması ile gündem olan Ruhi Cöbekoğlu Üst Geçidi’ndeki engelli asansörünün, hizmete gireceği bildirildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, sosyal medyada yaptığı açıklamada, Ruhi Cöbekoğlu Üst Geçidi’ndeki engelli asansörünün kısa sürede devreye gireceğini açıkladı.
Bu konuda yetkili bir asansör firması ile sözleşme yapıldığı, asansör firmasının da, Makine Mühendisleri Odasına müracaat etmesi sonrası asansörün eksikliklerinin ve kullanılabilirliğinin tespit edildiğini belirten Uysal, şöyle dedi:
“Tespit edilen eksiklikler doğrultusunda teklife çıkılarak gerekli parça teminine gidildi. Arızalı parçaların önümüzdeki hafta sonuna kadar temini sağlanacak ve gerekli monte çalışmasının yapılmasıyla asansör devreye girmiş olacak.”

BAKAN ZİYARETİNDE DE GÜNDEME GELMİŞTİ
Bakan Özhaseki’nin ilçe ziyaretini de hatırlatan Uysal, şunları kaydetti:
“Son olarak Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin Ereğli ziyaretinde gündeme gelen Ruhi Cöbekoğlu Üst Geçidi’ndeki engelli asansörünün çalışmaması sorunu çözülüyor. İlçede, engellilerin sosyal yaşama katılmasındaki engelleri ortadan kaldırmaya ve engellilerimizin günlük yaşamlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalara önem veriyoruz.” 

KUTLADI
3 Aralık Dünya Engeliler Gününü’de kutlayan Uysal, “bugün engellilerimiz belediye hizmet binasında her türlü iş ve işlemlerini rahatlıkla yapabiliyor. Engelli koordinasyon merkezi, Akülü şarz dolum istasyonları, ücretsiz ulaşım gibi sorunları çözmenin yanında, Bulvar, cadde ve kaldırım düzenlemelerimizde engellilerimizin hayatını kolaylaştırıcı her ayrıntıyı düşünerek, düzenlemelerimizi buna göre yapıyoruz” ifadelerini kullandı.




Bu sayfayı yazdır

3.12.2016 12:17:41

Bu haber 1290 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
03.12.2016 13:12:38
Ahmet diyor ki;

Yahu bu konu gündeme geldiğin de 3. boğaz köprüsünün temelleri atılmıştı. 3. boğaz köprüsü hizmete gireli 2 ay oldu. Alt tarafı bir asansörü daha açamadılar. Ne demeli bilmiyorum!!!




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.126.957

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri