(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU DA OCAKÇI’DAN…

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, CHP İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakçı, ilçede kurulu Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) çalışan işçilerin, şirketin önerdiği saat ücretine 68 kuruşluk ücret artış teklifine karşı gösterdikleri tepkiyi desteklediklerini bildirdi.

Ocakçı, yazılı açıklamasında, şirketlerin büyüklüğünün sadece kalite ve üretimle olmadığını savunarak, şunları kaydetti:

“Kentimizde emek ve alın teri ile geçimini sağlayan Erdemir işçisinin demokratik eylemini destekliyoruz. Erdemir İşçisinin Toplu İş Sözleşmesinde kendi İşçisi ile dalga geçercesine 68 kuruşluk saat ücreti zammına olan haklı eylemlerine CHP Ereğli İlçe örgütü olarak tam destek veriyoruz.

Kamuoyunun ve Erdemir Yönetiminin bilmesi gereken bir konu ise Kalite Ödüllü bir dünya markasının büyüklüğü sadece ürettiği mal ve hizmetle olmadığının bilinmesi gereklidir. Dünyada büyük firmalar iki önemli ve yaşamsal kavramlar ile büyüklüğünü gösterir.  Birinci kavram; Firmanın çalışanlarına sunduğu iş ve çalışma ortamındaki memnuniyet ile maddi memnuniyetle olmaktadır. İkinci kavram ise, Firmanın bulunduğu kent ile uyumu ve kente dair katacağı değerdir.

Ereğli’de yaşayan ve bu kentin önemini bilen bizler Erdemir yönetiminin bu iki önemli konuya dikkatini vermesini ve İşçisi ile büyük firma olma yolunda İşçisinin haklı talebini ivedilikle değerlendirmesini istiyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

18.11.2016 09:45:13

Bu haber 2351 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 73 kişi online
Toplam ziyaret : 76.115.992

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri