(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CHP’Lİ ALTUN: HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK ANIYORUZ

ZONGULDAK

CHP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Altun, Mustafa Kemal Atatürk’ün, her zamankinden daha fazla anıldığını bildirdi.
Atatürk’ün Zonguldak’a ayak basışının yıl dönümü nedeniyle yazılı açıklama yapan Altun, O’nu ve silah arkadaşlarını rahmetle andığını belirtti. Atatürk’ün Zonguldak’a önem verdiğini hatırlatan Altun, şunları kaydetti:
“Devlet adamlığı stratejik dehası ve kahramanlığı tüm dünyaca kabul edilen Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü son günlerde her zamankinden daha çok anıyoruz.
Cumhuriyetin kuruluşundan itibaren ağır sanayi yükünü omuzlayan Zonguldak 26 Ağustos 1931 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Zonguldak’a gelişi ve ‘Zonguldak’ın derin toprakları altındaki Serveti Medeniye Ne Kadar Kıymetli ise bizim nazarımızda Zonguldak’ta o kadar çok kıymetli bir vilayetimizdir.’ Bu sözüyle ilimize ve bölgemize verdiği değeri ve önemi göstermiştir.
Cumhuriyet Halk Partisinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk Devletçilik ilkesiyle memleketin sahip olduğu tüm değerleri yine milletin hizmetine sunmayı ilke edinmiştir.
Son zamanlarda özelleştirmeler ve yaşanan göçler nedeni ile kaderine terk edilmeye çalışılmış balıkçı kasabası haline dönüştürülme çabalarına rağmen, Zonguldak’a hak ettiği değeri Türkiye’nin ve dünyanın tek ve en önemli lideri bundan yıllar evvel vermiştir. Bu vesileyle Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle ve saygıyla anıyoruz.”




Bu sayfayı yazdır

25.08.2016 12:02:39

Bu haber 1127 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.117.810

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri