(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“LANET OLSUN”

YURT

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin dört bir yandan tepki yağdı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu:

“Terör bir kez daha din, dil, ırk ve insanlık ayrımı yapmadan doğrudan sivilleri hedef almıştır. Seçtiği adres bu açıdan manidardır. Bu adres her gün dünyanın her tarafından gelen on binlerce dünya vatandaşıdır.
Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar, yaralılara da acil şifalar diliyorum.”

CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu: 

“Ülkeyi yönetenler karşı karşıya olduğumuz tehlikeye yönelik yapılan uyarıları dikkate almamıştır. ‘Yurtta sulh, cihanda sulh’ prensibinden kopuş, ülkemizi felakete sürüklemektedir.
Yaşanan terör saldırısı nedeniyle tüm ulusumuza başsağlığı diliyorum. AKP’nin toplumu geren, kutuplaştıran, kamplaştıran söylemlerine acilen son vermesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.”

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin:

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısında  41 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi, 239 vatandaşımızın da yaralanması, ülkemizi bir kez daha büyük bir acıya boğmuştur. Hain terör kirli yüzünü bir kez daha göstermiş, ocaklara ateş düşürmüştür. Milletçe yaşadığımız acıyı tarif etmek mümkün değildir. Ancak, bu acıyı milletimize yaşatanlar, birlik ve beraberliğimizi zedeleyemeyecek, kirli amaçlarına ulaşamayacaktır. Ülkemiz ve milletimiz güçlüdür; birbirine kenetlenerek acılarını saracak, korku ortamı yaratmaya çalışanlara prim vermeyecektir.   Hain terörü bir kez daha nefretle kınarken, terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş:

"İstanbul'da meydana gelen Alçakça ve Kalleşçe yapılan saldırıyı şiddetle kınıyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve Yüce Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum."

CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı:

“Bayrama günler kala, hain saldırı sonucu insanlarımız yine hayatlarını kaybetti. Terörden de kandan da beslenenlere lanet olsun. Geride yaralı insanımız, öksüz kalmış çocuklar, evlerine ateş düşmüş ailelerimiz var.
Görüyoruz ki, bizi derinden etkileyen bu terör ve saldırlar nedeniyle, ülkemiz ve insanımız aylardır buruk ve huzursuzdur.
Bir an önce akan kanın durması, dökülen gözyaşının dinmesi, huzur ve güvenin hâkim olması için ve yaşama hakkı olmak üzere insan hak ve özgürlüklerinden yana olan herkesi, vicdan sahibi sorumluları, sorumluluklarının gereğini yerine getirmeye, devleti yönetenleri artık boş laf üretmek yerine, seyirci kalmak yerine üzerine düşeni yapmaya çağırıyorum. Hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aralılarımıza acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun.”

İşadamı Mevlüt Özdemir:

“Aziz devletim başın sağ olsun, aziz milletim başın sağ olsun. Şu an eleştiri zamanı değil, şimdi devlete, millete,güvenlik güçlerine ve devletimizi yönetenlere sahip çıkma zamanı,hatta hükümete sahip çıkma zamanı. Korkuyu yaymak değil, acıyı paylaşmak, birlik beraberlik mesajları verme zamanı. Zaaf varsa ki hesabı şu anda konuşulmaz. Rabbim güvenlik güçlerimize ve devletimize güç, kudret ve dirayet versin.”




Bu sayfayı yazdır

29.06.2016 16:56:41

Bu haber 1344 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.186.292

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
398 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
700 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1912 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri