(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÜLKÜCÜ CAMİA, O RİCAYI YİNELEDİ!!!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Gencer Kamiloğlu, geliri Bayır Bucak Bölgesi diğer bir deyişle Türkmendağı’nda ki mücahitlere aktarılmak üzere başlattığı ‘fitre, zekat ve sadaka’ kampanyasının, bekledikleri hassasiyet ile karşılık bulmadığını bildirdi.
Kamiloğlu, açıklamasında, kampanyaya Ülkü Ocakları yöneticileri, MHP parti yöneticileri ve bazı STK temsilcileri ile belli bir seviyeye geldiğini belirtti.
Girişimlerin ise gelinen nokta yeterli olmadığını anlatan Kamiloğlu, şunları kaydetti:

“BAŞARI, TEK KARIŞ TOPRAK VERMEMEKTEN GEÇİYOR”
“Maalesef yardım çağrılarımız birçok kesimde beklediğimiz hassasiyet ile karşılanmadı. Ereğli Ülkü ocakları olarak bu yardım kampanyasını vatanımızın ve milletimizin geleceğine bir yatırım olarak görüyoruz. Türkmendağı'nın coğrafi, siyasi ve stratejik konumunu bilenler ne demek istediğimizi anlayacaktır.
Daha iyi bir dünyanın inşası ancak milletimizin bekasından geçer. Milletimizin bekası ise şuan Türkmendağı’nda ki mücadelenin başarı ile sonuçlandırılıp tek karış toprak vermemekten geçiyor.
Oradaki kardeşlerimiz bizlerin geleceği için, milli ve manevi değerlerimizin yok olmaması için, toprak bütünlüğümüzün korunabilmesi için, Allah Davasının yaşaması için kendi canlarını ortaya koyarken bizlerinde dualarımız ve maddi yardımlarımız ile onlara destek olmamız gerekiyor.
‘Küffarın boynuna vurulan kılıç olabilmeyi nasip et Ya Rabbi’ diyenler olarak bugün verdiğimiz bir kaç lira paranın zalime sıkılacak kurşun olduğunu bilmek dualarımızın kabul olduğunu ve olacağını bizlere gösteriyor Hamdolsun.
Zafer elbet inananların ve Allah davası için mücadele edenlerin olacaktır. Bizler halkımıza sadece yardım daveti yapmıyoruz, bizler halkımızı tarafını seçmeye davet ediyoruz.”

CUMA SON!!!
Kamiloğlu, toplanan yardımların, 1 Temmuz Cuma günü iftardan sonra yola çıkıp Cumartesi günü elden teslim edilerek Arefe Günü’nden önce ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını da sözlerine ekledi, detaylı bilgi almak isteyenlerin ise 0543 855 21 86 ve 0544 867 61 44 numaralı telefonları aramalarını istedi. 

 

Önceki haberi okumak için, aşağıda verilen linkin üzerini tıklayabilirsiniz;

 

http://www.ereglihakimiyet.com/Haberler.asp?id=32299




Bu sayfayı yazdır

28.06.2016 11:21:21

Bu haber 1126 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.122.772

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri