(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BU GÖRÜNTÜLER AZ ÖNCE ÇEKİLDİ!!!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, elektrik kablolarının yeraltına alınması işlemi sırasında sürücülerin mağdur edildiği bildirildi.
Hakimiyet Haber Merkezine yapılan ihbara göre; Enerjisa, aralarında Cemsan, Erbosan, Erba Çelik Servis’inde olduğu yaklaşık 10 fabrikanın bulunduğu ilçenin Köseler Mahallesi Bölücek mevkisinde, elektrik kablolarının yeraltına alınması çalışmasının sürdüğü belirtildi.
İhbarda bulunan M.S.B, Karadeniz Ereğli Belediyesi’nin Erenjisa’ya, Enerjisa’nın ise bir firmaya taşeron verdiği işin yaklaşık bir haftadır sürdüğünü söyledi.  Verilen hizmetten memnun olduklarını ancak işin kontrolsüz yapıldığını, araç yolunun kazıldığını ve sürücüleri yönlendirecek görevlilerini bulunmadığını anlatan M.S.B, şunları söyledi:
“Çalışmalar bir haftayı geçti. Yolun ortasına metrelerce uzunlukta çukurlar kazıldı. Bu yoldan zaten tek araç zor geçiyordu. Güzergahın anayol girişinde birini görevlendirmişler ancak diğer tarafında sürücüleri uyaran kimse yok. Haliyle kafasına göre hareket etmek durumunda kalan sürücüler zor anlar yaşıyor. Trafik kilitleniyor, onlarca otomobil ve tır, dakikalarca kontak kapatmak zorunda kalıyor. Zaman zaman gergin anlar yaşanıyor. Durumu, ihalesi verilen firmayı arayarak bildirdik, ‘bayrama kadar bitirmeyi planlıyoruz’ dediler. Belediyeyi aradık, ‘tamam, biz ilgileneceğiz’ dediler. Resmen çile yaşıyoruz.”

“İLGİLENECEĞİZ”
Hakimiyet muhabirinin Ereğli Belediyesi yetkilisinden aldığı bilgiye göre ise yaşanan durumun Enerjisa kontrolünde olduğu, gelen şikayetlerin kuruma iletileceği, mağduriyetin giderilmeye çalışılacağı kaydedildi.

KONTAK KAPATTILAR!!
Durumu bildiren M.S.B’nin cep telefonu ile çektiği görüntülerde,  yaklaşık 15’er metre uzunluğunda, 2 metre genişliğinde derinliği ise bir insan boyunda çukurların yol boyunca belli aralıklar sürdüğü görülüyor.
Onlarca otomobil ve uzun aracın kontak kapattığı, sürücülerinin dışarı çıkarak kilitlenen trafiğin açılmasını bekliyor.




Bu sayfayı yazdır

27.06.2016 10:50:55

Bu haber 5999 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.123.485

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
244 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri