(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞEKER’İN ‘GÜNDEM’ SÖZLERİ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde MHP Teşkilat Başkanı Talat Şeker, Türk yurttaşının, ‘başkanlık modeline’ izin vermeyeceğini savundu.
Şeker, yazılı açıklamasında, genel ve yerel gündem değerlendirmesinde bulundu. AK Parti’de verilen ‘kongre’ sürecisi ve sonrası senaryoları eleştiren Şeker, şunları kaydetti:

“…HARAM SALTANATI YIKACAKTIR”
“Davutoğlu, ‘refik olmayanlarla yol yürümem’, ‘inanmadığım hiç bir şeyi savunmam’, ‘hiç bir şeyi pazarlık yapmam’; Erdoğan ise ‘önemli olan o makama nasıl geldiğiniz ve ne yapmanız gerektiğini unutmamanızdır’ diyor.
Hedefleri için 65. Damat Berat Hükümetini devreye sokmaya hazırlanan Erdoğan’a, algı yönetimini çalıştırmış, yandaş televizyon ve kanallar devreye girmiş, satılık kalemler işbaşı yapmış her şey yolundaymış gibi öven yorumlar yapılıyor. Herkes güçlüden yana olmuş, haksızlık ve zulüm karşısında aydınlar susmuş, Türkiye bir rejim ve sistem değişikliği ile karşı karşıya getirilmiştir.
Sizi iktidar yapan Türk milleti; hiç bir faninin terk etmeyeceği düşünülen her makamı elinin tersiyle iten Davutoğlu neyi gördüyse onu görecek, oynanan oyunu bozacak. Muhteviyatında hukuku sıfırlayan ve eyalet sistemi olan ülkenin bölünmesine yol açacak Erdoğan'ın başkanlık modeline izin vermeyecek, haram saltanatı yıkacaktır.”

ÇETİN APATAY BULVARI… TEMEL ATMA TÖRENİ..!
Talat Şeker, Ereğli Belediyesi’nce ‘Çetin Apatay Bulvarı’ projesi kapsamında yapılan temel atma törenini de eleştirerek, “AK Parti’li Karadeniz Ereğli Belediyesinden geçtiğimiz iki yılda; İnşaatçı, rüşvetçi, skandalcı, toprak ağası üç-beş Belediye Meclis üyesi dışında, Ereğli'de yaşayan 115 bin kişiden kaçı memnundur?” dedi.
Başkan Şeker, şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye'de bir ilk yaşandı, Ereğli'de kaldırım yenileme ve genişletme çalışmaları için temel atma töreni gerçekleştirildi. Bu temel atma töreni, bilinç altındaki başarısızlığın kabullenişinin, AKP icra makamlarının, İlçe başkanı Çakır, Milletvekili Çaturoğlu ve Belediye başkanı Uysal'ın basiretinin bağlandığının resmini ortaya çıkardı. Törende Çaturoğlu, bu çalışmanın önemli bir yatırım olduğunu, Uysal ise bu çalışmanın gelecek planlaması olduğunu söyledi.
Bizde merakımızdan soruyoruz; Çetin Apatay bulvarı kaldırım yenileme ve genişletme çalışmaları, kaç kişiye istihdam sağlayacak? Kaç gencimize gelecek hazırlayacak? AK Parti’li Karadeniz Ereğli Belediyesinden geçtiğimiz iki yılda; İnşaatçı, rüşvetçi, skandalcı, toprak ağası üç-beş Belediye Meclis üyesi dışında, Ereğli'de yaşayan 115 bin kişiden kaçı memnundur?”
Şeker, partisinin, sonraki seçimlerde, Ereğli’nin en güçlü adayı olacağını iddia etti.




Bu sayfayı yazdır

7.05.2016 17:10:42

Bu haber 2438 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
07.05.2016 19:03:49
VATANDAŞ diyor ki;

SAYIN TALATBEY TESBİTLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER DAHA DAHA BAŞKA KONULARA DEĞİN BİLDİĞİNİZDEN EMİNİM ADAYLIĞINIZA GELİNCE SİZ YOLUNDA BULUNUN BU MİLLET GEREĞİNİ YAPAR FAKAT ELEŞTİRMEK AYRI İCRA- İCRAAT YAPMAK ÇOK DAHA SAĞLAM ALT YAPI VE ÇEVRENİZ OLMALI TABİKİ BİLİYORUM DİYECEKSİNİZ İYİ BİR YOLDASINIZ CESUR YÜREKLİLİKLE KONUŞUYORSUNUZ FAKAT KDZ.EREĞLİ İÇİN EN MÜKEMMELİNİ ARAŞTIRSANIZ BU YÖNDE AÇIKLAMLAR YAPSANIZ HATTA ŞU HDP,HARİÇ HER PARTİDE SİYASET YAPARIM DİYEN BİR PRF.DR VAR MHP,GEÇEN SEÇİMDE ÇALIŞAN BEN SİZİN VE KDZ.EREĞLİ İÇİN BERABER ÇALIŞMANIZI ŞAHSIM DAHA VERİMLİ GÖRMEKTEYİM ŞU ERDEMİRE GENEL MÜDÜR ARANIYOR BAK DEKİ BİR PRF.DR VAR MESLEEĞİ İCRASI TAM BUNA UYGUN KDZ.EREĞLİ SEVDALISI DİYE BAĞIR SESİN SONUNA KADAR AKILLI ADAM BİR HATA YAPTI İKİNCİSİNİ YAPMAZ ZATEN HAYATTA EN VERİMLİ KİŞİ TECRÜBELİ VE İKİNCİ HATAYI YAPMIYACAK OLANDIR. SAYIN FİKRİ KAPAN.BEYE BURADAN ARZ OLUNUR SİZ BU İŞİN PEŞİNİ SÜRÜN.SLM.




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.350

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
242 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri