(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

METİN ERCAN; 10 NUMARA!!!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Türk Metal Sendikası’nın Kuruluşu’nun 53. Yılı dolayısıyla futbol turnuvası düzenlendiği bildirildi.

Sendikanın resmi internet sitesi ‘turkmetalkdzeregli.org’da yer alan habere göre, ilçedeki Ereğli Demir ve çelik Fabrikaları’ndaki (Erdemir) ünitelerde çalışanlardan oluşan 11 takımın katıldığı turnuva, 4 Mayıs’ta Erdemir Stadı’nda başladı.

Türk Metal Şube Başkanı Metin Ercan, turnuvanın açılış maçı öncesi yaptığı konuşmada, sendikanın gücünden bahsederken, bu gücünü ise üyelerinden aldığını tekrarladı.

Ercan, Türk Metal’in birinci görevinin üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak olduğunun altını çizerek, şunları kaydetti:

“Üyesinden aldığı güç ile büyüyen sendikamız, elde ettiği bu gücünü de yine üyelerimiz ve ailelerine yönelik en iyi koşullarda kullanıyor.

Her zaman bahsettiğimiz gibi; birinci amacı işçi hak ve menfaatlerini korumak olan Türk Metal, aynı zamanda üyelerimizin eşleri ve çocukları ile birlikte sosyal yaşamda en iyi koşullarda olabilmeleri için de büyük gayret gösteriyor. Yine böylesi sportif faaliyetlerle de bir yandan spor yapma, diğer yandan da kaynaşmayı arttırma girişimlerinde bulunuyoruz. İşte, sendikamızın kuruluş yıl dönümlerine denk getirdiğimiz futbol turnuvamız da bunlardan biri.

Şahsım ve yönetim kurulum adına, turnuvaya katılan takımlarımıza başarılar diliyorum, müsabakaların her hangi bir sakatlık olmadan tamamlanmasını diliyorum.”

Turnuvanın ilk maçında Demir Üretim Direktörlüğü ile Erdemir Çelik Servis Merkezi (Ersem) 1-1 berabere kalırken, ikinci maçı ise Mühendislik Müdürlüğü’nü 5-2 yenen Atelyeler Bakım Direktörlüğü takımı kazandı.

Karşılaşmaları, Türk Metal Şube yöneticileri de izledi.

Turnuva, bu akşam saat 18.00’de oynanacak Sıcak Haddehaneler Direktörlüğü-Nakliyat Müdürlüğü takımları, ardından ise Çelik Üretim Direktörlüğü-Yardımcı İşletmeler Direktörlüğü maçları ile devam edecek.




Bu sayfayı yazdır

5.05.2016 14:29:25

Bu haber 2682 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.115.855

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
237 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1474 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri