(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAKANIN EREĞLİ’DE AKRABALARI VAR; ‘AŞAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR ŞEY YOK’

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, Hükümet’in tarımın geliştirilmesi için verdiği teşviklerin iyi anlatılması gerektiğini bildirdi.
Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çakır, Karadeniz Ereğli İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne atanan İmdat Aydın’ı ziyaret etti.
Çakır, burada yaptığı konuşmada, uygulanan tarımla teşviklerini hatırlattı, çiftçilerin sağlanan projelerden yararlanması gerektiğini belirtti. Ereğli Demir Çelik Fabrikaları ile Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK) dışında, insanların önüne hedef koyulması gerektiğini savunan Çakır, şunları kaydetti:

“BAKAN ÇELİK, BÖLGE İÇİN ŞANS”
“Tarım Ereğli’deki en büyük gücümüz. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik bölgemiz açısından büyük bir şans. Ereğli’mizi tanıyan, bölgemizi bilen, bizleri, bölge milletvekillerimizi iyi tanıyan biri. Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olması sebebiyle Zonguldak çok iştigal içindeydi. İlçemizde akrabaları var. Kendisine derdimizi iyi anlatabilirsek, biz teşkilatlar olarak, köylerdeki muhtarlarımız ile birlikte bazı şeyleri takip edersek aşamayacağımız hiçbir şey yok. Ereğli açısından tarım, fındığından tutunda her noktada önemli. Vatandaşa bunu ne kadar iyi anlatabilirsek o kadar gelişme kaydederiz. Ereğli’nin Tarımda ciddi bir potansiyeli var. Gel beni asgari ücretli olarak hastaneye koy, postaneye koy, gel köyünde tarımla uğraş, çiftlikle uğraş, Bir adım ileri gidelim.”

EREĞLİ, TARIMDA ZONGULDAK’IN ÖNÜNDE              
Müdürü İmdat Aydın da, ilçede, 75 bin parselde 10 Bin 300 çifti potansiyeli ile Zonguldak’ta tarımın en fazla olduğu ilçe olduğunu söyledi. Aydın, hayvancılıkta ise sayının arttığı Ereğli’de toplam 14 bin civarında küçük ve büyükbaş hayvanın bulunduğunu ifade etti.




Bu sayfayı yazdır

13.04.2016 10:51:42

Bu haber 1506 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
13.04.2016 13:26:43
Abdulkadir Akkaya diyor ki;

Şu açıklamadaki ğarabete bak;akrabası olmasa ulaşamayacaksın yani..




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.125.441

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri