(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ŞİDDET… REZALET…

ZONGULDAK

Zonguldak’ta, amatör maçta yenilen futbolcular, rakip takımın oyuncularına saldırdı. 

Fener Stadı’nda Süper Amatör Ligi'ne yükselmek için yarı final maçında karşı karşıya gelen 1. Amatör Play Off Takımları’ndan Gelikspor ile Bayatspor maçı gergin dakikalara sahne oldu.
Maç sırasında çok sayıda sarı kart ve bir kırmızı kart çıkan karşılaşmayı Bayatspor 3-2 kazanarak final maçı oynamaya hak kazandı. Yenilgiyi sonrası sinirlerine hakim olamayan Geliksporlu futbolcular, bitiş düdüğüyle birlikte rakip takımın futbolcularına saldırdı.
Tekme ve yumruklarla Bayatsporlu oyuncuların üstünü yürüyen Geliksporlu futbolcular, birçok oyuncuyu tartaklayıp, tekmeledi.  Çıkan arbedeye Geliksporlu taraftar ve bazı teknik heyetin de dahil olduğu görüldü.

‘TOP’ DEĞİL ‘COP’ KONUŞTU!!!
Polisin arkasına sığınarak soyunma odasına kaçmaya çalışan futbolcular, meslektaşlarından tekme tokat dayak yemekten kurtulamadı. Polisin müdahalesi de öfkeli futbolcuları durdurmaya, zaman zaman yetmedi. Futbolcuların uğradığı şiddet, iddiaya göre soyunma odasında da devam etti.
Bu arada öfkeli takım oyuncuları, polis ablukasında soyunma odasına giden hakemlere de saldırmaya kalktı. Polis ekipleri, saha içi ve soyunma odası önündeki olayları güçlükle kontrol altına aldı. Bir süre sonra saha yeniden karışınca polis cop ve biber gazı kullanarak futbolcuları dağıttı. 
Geliksporlu taraftar, futbolcu ve teknik heyetin oluşturduğu kalabalık saha dışına çıkarıldı. Polis ekipleri, Bayatsporlu futbolcuların sığındığı soyunma odasını abluka altına aldı.




Bu sayfayı yazdır

11.04.2016 11:27:41

Bu haber 1509 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
11.04.2016 14:29:19
Sporcu diyor ki;

İki güzide il takımı arasında oynanan maç sonrası çıkan olaylardan dolayı Gelik camiasını şiddetle kınıyorum ve lanetliyorum.Amatör ligden derhal el çektirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
11.04.2016 12:47:30
Süha Babaoglu diyor ki;

Hadi gelik spor gel aynı hareketleri Ereğli sahasında yap topçu müsvettelileri




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.118.602

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri