(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KARADENİZ’İN ÇOCUKLARI, RÜZGAR GİBİ ESTİ

EREĞLİ

Karadeniz şarkıları söyleyen sanatçılar Selçuk Balcı ve Selim Tarım, Yaz Festivali kapsamında geldikleri Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde konser verdi.

Sanatçılar, Ereğli-Alaplı Karayolu arasında bulunan Aqua Park’ta düzenlenen konserde, kendilerini dinmeye gelen hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Kıyı Organizasyon Sorumlusu Mehtap Balci ev sahipliğinde yapılan 1. Karadeniz Gecesi’ne katım yoğun oldu. Albümlerindeki şarkılarını seslendiren sanatçılar Selçuk Balcı ve Selim Tarım, dinleyenlerden tam not aldı.

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Kemençe ile tulumun susmadığı gecede ilk olarak Selim Tarım sahne aldı. Doğum günü olan Tarım, şarkısını söylediği sırada sahneye pasta getirildi. Pasta kesiminin ardından şarkılarına devam eden sanatçı, bir saat sahnede kaldı.

MUHTEŞEM DÜET…
Sonrasında ise sahneye gelen Selçuk Balcı da hareketli şarkılarıyla dans ettirdiği hayranlarını, söylediği hüzünlü şarkılarla duygulandırdı. Balcı, konser sırasında Selim Tarım’ı sahneye çağırarak düet yaptı. İkilinin yaptığı düet, dinleyenleri adeta büyüledi.

KONSER NEDEN İPTAL EDİLMEDİ..!
Gecenin sonunda, gazetecilere açıklamada bulunan Kıyı Organizasyon Sorumlusu Mehtap Balci, daha önce yapılması planlanan konserin, terör olayları sonrası tutulan yas nedeniyle iptal edildiğini söyledi. Konserin, ikinci kez neden iptal edilmediğini de anlatan Balci, şunları kaydetti:
"28 Temmuz 2015 günü yapmamız gereken ancak ülkemizde son zamanlarda yaşanan olumsuzluklar ve Zonguldak’ımıza şehit gelmesi nedeniyle bunun da yasını da yapalım dedik ve kendi kararımızla erteleme kararı aldık. Konseri 4 Ağustos 2015 Salı gününe kararlaştırdık. Konseri tamamen iptal etme imkanı gündemimizde vardı ancak biletlerin o güne kadar satılması ve iadesi zorlanacağımız içinde yapılması gerekliydi. Yani satılmış 600 bilet vardı.
Az bir sayı değildi bilet alan kişilere ulaşma şansımız yoktu. Konserin erteleme kararının ardından birçok kişi yaklaşık 300 yakın bilet iadesi yaptı. O tarihte katılamayacağız dediler. Bu tür organizasyonların bölgede pek sık yapılmadığını ancak Karadeniz'in iki güçlü sanatçısının Ereğli halkı ile buluşturduğumuz için de mutluyuz."




Bu sayfayı yazdır

6.08.2015 14:23:36

Bu haber 2139 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.203.084

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
515 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
714 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri