(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BURADA KONU TEKTİ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) çalışan mühendislerin üyesi bulunduğu Erdemir Mühendisler Derneği’nde “Bahar Kokteyli” etkinliği gerçekleştirildi.
Dernek lokalinde gerçekleştirilen etkinliğe lokal girişine serili kırmızı halıdan geçen üyeleri, Dernek Başkanı Vahit Suiçmez yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşıladı.
Başkan Suiçmez, kokteyldeki açılış konuşmasında, üyelerine ‘hoş geldiniz’ diye başladığı sözlerinde, Erdemir’in kuruluşunun 50. yılına ulaştığını hatırlattı.
Erdemir Mühendisler Derneği’nin de bu yıl 49. yılını geride bıraktıklarını belirten Suiçmez, “bu süre içerisinde hem Erdemir’e, hem de derneğimize emeği geçen tüm çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, ebediyete intikal eden çalışanlarımızı da saygı ve rahmetle anıyorum. Sizinle bir arada bulunmaktan duyduğum mutluluğu ifade ederek hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

ADANIR: “BİZDEN FAYDALANIN”
Erdemir Yardımcı İşletmeler Direktörü Tamer Adanır da, şirketten emekliye ayrılan ve ayrılmaya yakın direktörler olduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:
“Mühendisler Derneği’ne, emekliye ayrılmış ve ayrılmaya yakın bizim gibi kişilerden faydalanmalarını öneriyorum. Seminerler, paneller düzenleyin, biz de gelerek tüm bilgi ve birikimlerimizi sizinle paylaşalım. Dertlerinizi dinleyelim, yukarılara anlatmaya, elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışalım. Geceye katılanlara iyi eğlenceler diliyorum.”

BAŞKAN UYSAL KATILDI
Kokteyl’in ilerleyen saatlerinde, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da eşi Sevim Uysal ile birlikte etkinliğe katıldı.
Uysal, alanda dolaşarak mühendislerle sohbetler etti, sorulara kısa yanıtlar verdi, önümüzdeki günlerde yapmayı planladıklarını anlattı.
Başkan Uysal, bir süre kaldığı kokteylden, başka etkinliğe daha katılmak zorunda olduğunu belirterek, ayrıldı.

ANLAMLI KONUŞMALAR YAPTILAR
Çalan müzik eşliğinde eğlenen ve sohbet edilen gecede, Erdemir’de emekliliklerini doldurarak ayrılan Soğuk Haddehaneler Direktörü Mehmet Gürses, Atelyeler Bakım Direktörü Nazif Ofluoğlu, ile Çelik Üretim Direktörü Zafer İnanoğlu’na dernek yönetimi tarafından çiçek takdim edildi.

“BUNU AYRILIK OLARAK GÖRMÜYORUZ”
Çelik Üretim Direktörü İnanoğlu çiçek takdim sırasındaki konuşmasında, insanın, sevdikleri arasında duygularını ifade edebilmesinin çok mümkün olmadığını belirterek, şöyle konuştu:
“Erdemir’deki aktif çalışma hayatımızı bir şekilde, bir gün sonlandıracaktık. O gün bugünlermiş. Mutlu ve sağlıklı bir şekilde görev süremizi tamamladık. Çok sevdiğimiz mesai arkadaşlarımız, dostlarımız, kardeşlerimiz bu görevi ifa etmeye devam edecekler. Kendilerinin güzel havadislerini, başarılarını duyacağız. Bundan da her zaman mutlu olacağız. Biz bunu bir ayrılık olarak görmüyoruz. Yine hep birlikteyiz, huzurluyuz ve mutluyuz. Çalışma hayatımız müddetince bize gösterdiğiniz anlayıştan, sabırdan, paylaşımdan dolayı size çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da daha güzel günlerde birlikte olabilme fırsatımız olur.”

OFLUOĞLU: “ERDEMİR BAŞARI DEMEKTİR”
Atelyeler Direktörü Ofluoğlu, emekliliklerinin, derneğin Bahar Kokteyl’ine rastlamasının kendileri için de çok güzel olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
“Erdemir’de şunu gördük ki, biz bir aileyiz. Dernek yöneticileri, siyasiler bu lafı kullanır ama Erdemir’de biz bunu gerçekten uygularız. Bizden önceki ağabey ve ablalarımızda bu geleneği gördük. Çalıştığım yıllar içinde Erdemir, mühendislik dışında insanlık olarak bana çok şey kattı. Erdemir’de Türkiye’yi tanıdım, Çünkü şirketimizde ülkemizin doğsundan batısına, kuzeyinden güneyine; her yerden arkadaşlarımız oldu, ekip çalışmaları yaptık. Çok sıkıntılı dönemler de geçirdik ama her zaman başardık. Erdemir demek başarı demektir. Laf olsun diye değil, çok şeyler başarmış bir grubun üyesi olarak her şeyi ülkemiz ve Erdemir için yapacağız. Erdemir yönetimine, sürekli iyileştirme ve mükemmelliğe yaklaşma çalışmaları dolayısıyla gerçekten teşekkür ediyorum. Sizler sayesinde çok küçük olan ailem, çevrem büyüdü,  adeta Türkiye oldu.”

“ERDEMİR OLUN, ERDEMİRLİ OLUN”
Soğuk Haddehaneler Direktörü Mehmet Gürses ise Erdemir’in çalışanına verdiği önemi anlatan kısa konuşmasında, “Hangi şirket vardır ki, emekli bile olsa şirketine ihtiyacı duyduğu anda koşarak gelsin. Hangi şirket vardır ki, kendi şirketine çocuğu gibi kendi kucağında sallasın, koklasın ve değer versin. Yaklaşık bir yıldır kişisel gelişim liderlik eğitimi alıyoruz. Bununla ilgili onlarca kitap okudum. Şöyle yazıyordu; Erdemir olun, Erdemirli olun. Buradan ayrılırken ömrümün sonuna kadar ‘Erdemirlilik’ ruhu ve kültürünü taşıyacağım” diye konuştu.

Mühendislerin bir birleriyle sohbet ederek, görüş alışverişinde de bulundukları gecede, çalan müzik eşliğinde dans edildi, oyunlar oynandı.




Bu sayfayı yazdır

4.06.2015 15:42:54

Bu haber 4018 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.205.605

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
517 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
715 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri