(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

NEFESLER TUTULDU!!!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Uluslararası Karadeniz Ereğli Osmanlı Çileği Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında, Su altı ve Su üstü tatbikatları gerçekleştirildiği bildirildi.

Ereğli Belediyesi Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye İtfaiye Müdürlüğü koordinesinde Sahil bandındaki liman içinde gerçekleştirilen tetbikatta, denizde boğulmakta olan vatandaşların kurtarılması tatbiki olarak uygulandı.

Belediye İtfaiye Müdürlüğü bünyesindeki kurtarma ekibinin yanı sıra Büüyük Şehir belediyeleri ve diğer belediyeler, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR), Zonguldak Afet ve Acil Durum (AFAD) ekipleri, Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri (UMKE), Telsiz Ametörleri Cemiyeti ekiplerinin yer aldığı 50 kişilik grup, su altında ve su üstünde çeşitli kurtarma çalışmaları ile gösteriler sundu.

Denizde bir teknede yangın çıkması, denize devrilen araç, açıktaki yelken kazası gibi durumlara müdahale eden ekipler, izleyen vatandaşlarca alkışlandı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, tatbikatla ilgili bilgiler aktardığı konuşmasında, şenlikler kapsamında belediyenin ev sahipliğinde gerçekleştirilen tatbikatın oldukça başarılı sonuçlandığını belirterek, şunları kaydetti:

“Tatbikata Ereğli dışından katılanlara teşekkür ediyorum. İnşallah böylesi olaylar yaşanmaz ama yaşanırsa da itfaiyemiz, arama kurtarma ekiplerimiz denizde yaşanan tehlikelerde koordineli olarak neler yapılabileceğini gösterdiler.”

Ekiplerin protokolü ve halkı selamlama, Erdemir Deniz İtfaiyesi’nin de su gösterisi yaptığı tatbikatı, Başkan Uysal’ın eşi Sevim Uysal, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, partinin Zonguldak 2. Sıra Millevtekili Adayı Faruk Çaturoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Erdoğan, bazı belediye meclis üyeleri, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile vatandaşlar izledi.




Bu sayfayı yazdır

31.05.2015 10:44:31

Bu haber 2599 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.246.725

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
648 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
916 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2043 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri