(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

EREĞLİ’NİN 19 ŞAMPİYONU ONURUNA YEMEK!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, ülke genelinde 1 milyondan fazla öğrencinin girdiği Temel Eğitimde Ortaöğretme Geçiş Sınavı’nda (TEOG), tüm soruları bilerek tam puan alan öğrenciler onuruna yemek programı düzenlendi.

Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçede tam puan alan 19 öğrenci için Öğretmenevi’nde, Kaymakam İbrahim Çay’ın da katılımıyla program düzenledi.
Çay, burada öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, ikicisi yapılacak TEOG sınavında da başarılı olmalarını dileyerek, “ben böyle bir mutluluğu yaşattıklarından dolayı çocuklarımıza, öğrenci velilerimize, emeği geçen okul müdürlerimiz ile öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. 19 öğrencimizin ful çekmesi bizi mutlu etti ve bu başarılamazın katlanarak devam edeceği inancıyla hepsine teşekkür ediyorum. Sömestr tatiline gireceğiz. Kısada olsa, tatillerini sağlıklı bir şekilde geçirmelerini diliyorum. İnşallah ikinci sınavda, daha da başarılı olursunuz” dedi.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ise, öğrencilerin elde ettiği başarıyı, harcanan emeklerin boşa sarf edilmemesi olarak nitelendirerek, “TEOG sınavında ilçemizde 19 öğrencimiz 100 tam sorunun tamamını yapmak suretiyle tam puan almışlardır. Temennimiz, 2’inci TEOG sınavında da aynı başarıyı gösterebilmeleridir. Öğretmen ve öğrencilerimizin hem de yöneticilerimiz ve tüm idarecilerimiz ile eğiteme sonsuz destek veren Sayın Kaymakamımızın sarf ettiği emeklerin boşa gitmediği anlamına geliyor” diye konuştu.
Kaymakam Çay, Müdür Korkmaz ve milli eğitimde görevli bazı şube müdürleri, 19 öğrenciye başarı belgelerini verdi. Yenilen yemeğin ardından da hatıra fotoğrafı çektirildi.





Bu sayfayı yazdır

22.01.2015 16:41:22

Bu haber 2319 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.118.701

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri