(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DR. UYSAL GENİŞ ALANA YAYILIYOR

EREĞLİ
  Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı Genel Cerrah Operatör Doktor Hüseyin Uysal, partinin aday belirleme sürecinde çalışma alanını genişletiyor.
  Parti’nin geçtiğimiz ay Ereğli’de yaptırdığı aday belirleme anketinde, henüz siyasi yasaklı olmayan Murat Sesli’nin ardından ikinci sırada çıkan Dr. Uysal, bir süredir sürdürdüğü ziyaretlerinde bugünü ise iş dünyasının önde gelen isimlerine gerçekleştirdi.
  Uysal, beraberinde Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu ve işadamı Reşat Latifoğlu ile birlikte Citroen Gençler Otomotiv Genel Müdürü Bülent Göktepe, Aykar Genel Müdürü Cem Karadeniz ve Renault Özerler AŞ. Genel Müdürü Mete Yazıcı’yı ziyaret etti.
  Ziyaretlerde işadamları ile ilçenin genel ekonomik durumunun yanı sıra, siyasi ortamdaki son gelişmeler üzerine görüş alış, verişinde de bulunan Dr. Uysal, birlik ve beraberlik mesajları verdi.
  

  
GÖKTEPE’NİN KAHVALTISINA KATILDI

  Beraberindekilerle, Bülent Göktepe’nin sabah kahvaltısına katılan Uysal, görev verilmesi ve seçilmesi durumunda, Ereğli’nin cazibe merkezi haline gelmesinde köprü vazifesi olacaklarını söyledi.
  Projelerinin olduğunu anlatan Uysal, “bunlar zor ve sembolik şeyler değil. Gerçek anlamda iyi bir ekip çalışması ile kısa sürede kente ve insanlara dokunabiliriz. Bu anlamda iş dünyasının fikirlerine ihtiyacımız var. Bu nedenle ziyaretler gerçekleştirip fikirlerinizi almak istiyoruz” dedi.
  Göktepe de, gerçekleştirilen ziyarete teşekkür ederken, rahatsızlığı nedeniyle sohbete katılamayan ağabeyi Atalay Göktepe’nin de selam ve sevgilerini ilettiğini belirtti.
  Belediye başkanlığının önemli görev olduğuna dikkat çeken Göktepe, şöyle dedi:
  “Belediyecilik salt alt yapı değil, eğitim, kültür ve sosyal yapı üzerinde de etkili olmalıdır. Hizmet etme irade ve isteğinizi takdir ediyoruz. Biz, kim iyi hizmet edecekse o seçilsin, halkın geniş kesimini kucaklasın ve kent yararına işler yapsın isteriz. Bu yolda size ve ekibinize başarılar dileriz. Aday olduğunuz takdirde daha sık görüşeceğimizi umuyoruz. Yakışan, iyi olan her şeye varız.”
  

  
"İŞ DÜNYASINI ÖNEMSİYORUZ"

  Daha sonra Mete Yazıcıoğlu ziyaretini gerçekleştiren Dr. Uysal, buradaki konuşmasında da fikir alış, verişini önemsediğini altını çizdi. Kendisinin henüz aday adayı olduğunu hatırlatan Uysal’ın, destek beklediği Yazıcı da, işadamı olarak kentin gelişmesini istediklerini, bunun için yapılması gerekenleri yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.
  

  
SON ZİYARET KARADENİZ’E

  Bir cenazeye katılmasının ardından iş dünyası ziyaretlerini sürdüren AK Parti’den Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, Estaş Yönetim Kurulu Başkanı Esat Koç’un da bulunduğu ortamda işadamı Cem Karadeniz’i ziyaret etti.
  Uysal’ın, siyasi ve ticari fikirlerini paylaştığı Karadeniz de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, “Hüseyin Bey değerli bir arkadaşımız. Kendisinin kayda alınacak önemli düşünceleri var. Çıktığı siyaset yolunda başarılar diliyor, teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Bu sayfayı yazdır

13.12.2013 18:09:17

Bu haber 3129 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (5)
16.12.2013 20:51:39
Ersin diyor ki;

Siyasetin yeni yüzlere ihtiyacı var. Merak etmeyin Doktor Hüseyin zekasıyla ve eğitimiyle hepsini alt eder. Ne de olsa bu memleketin çocuğu
14.12.2013 18:35:50
erkan diyor ki;

burda akp niye kazanamıyo biliyomusunuz iki sebebi var birincisi doğru düzgün aday çıkarmıyor ikincisi ise mevcut akp li yöneticilerin ve üyelerin çoğu posbıyığa karşı muhalefet etmiyo bırakın muhalefeti ağzını açık iki kelime edemiyor insanlar ne diye oy versin posbıyığı sevmeyen biri onu eleştirmeyen birinede oy vermez emin olun bi murat sesli vardı oda gitti geçen seçim öncesi olduğu gibi 2019 da girsin gene sokmayacaklar posbıyık kendisi bırakıp gidene kadar akp burda seçim alamaz
14.12.2013 15:47:31
cemil diyor ki;

Yasemin hn neden kavgadan siyaset üretimi bekliyorsun ki? Temiz siyasete hasretiz ne Posbıyık ne de başkası kirlilik yaratmasın. Projeler üstünden temiz siyasete EVET. Doktora da başarılar, yeni yüzler lazım. Yıllardır aynı filimlerden bıktık. Biraz da yeni vizyon seyredelim.
14.12.2013 03:44:52
yasemin diyor ki;

hüseyin uysal acaba miting yaptığı zaman posbıyık aleyhinde konuşabilecekmi çok merak ediyorum öyle ben adayım demekle olmuyo bu işler
13.12.2013 22:00:51
uğur diyor ki;

bence akp aday çıkarmasın bu seçimde dsp adayını desteklesin bir parti kazanamayacağı bir seçime girmez akp de bi murat sesli ile kazanma şansı vardı oda bitti recep erdoğana tam destek aday çıkarmayın




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.128.148

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
247 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
560 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1476 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri