(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TSO SEÇİMLERİNDEN KARE KARE…

EREĞLİ
  Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde bugün sabah saatlerinde başlayan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimlerinde oy kullanma işlemi devam ediyor.
  Spor Toto Genel Müdürlüğü Karadeniz Ereğli Spor Salonu’nda yapılan seçimler, sabahın erken saatlerinde start aldı.
  Seçime girecek grupların, sabah saatlerine kadar listelerini oluşturma çalışmalarının ardından, ekipler, alanda hazırlanan bölümlerde yerlerini aldı.
  
  
Grup liderlerinden İrfan Erdem, Arslan Keleş ve Yaşar Tetiker’in, seçmenlerle yakından ilgilendiği gözlendi.
  Ancak, sabah saatlerinde, Keleş ile Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Genç arasında, “listelere yazılan bazı şirket isimleri nedeniyle” küçük çaplı tartışma yaşandı. Ancak, tartışma büyümeden taraflar arasında kapatıldı.
  Tetiker, aday olduğu 7. Meslek Komitesi’nin masasında oturarak, aynı komitede oy kullanacak üyelerini karşıladı.
  Keleş Grubu’nun 7 gruptan 5 grupta liste çıkardığı seçimde, Erdem grubu ise 6
liste çıkardı. Bu iki grup, sac tüccarlarının yer aldığı 7 Grupta, ESTAŞ’ın da desteklediği pembe listeye destek verdi.
  Buna göre, Tetiker’in karşısında diğer grupların birleşme sergilediği gözlendi.
  Bu arada, TSO yönetiminin, üyelerine ikramda bulunduğu ekmek arası döner tezgahlarının, yine kendi üye belirleme stantlarının arkasına kurulması, diğer gruplara oy verecek üyelerin ise tepkisi çekti. Üyeler, bu hizmetin daha bağımsız bir alana kurulabileceği görüşünü savundu.
  Sabah saatlerinde sürpriz konuk ağırlayan İrfan Erdem ise
zaman zaman zor durumda kaldı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar çalıştığı öğrenilen Erdem’in günün ilk ışıklarıyla birlikte sürpriz konuğu ise İstanbul Deniz Ticaret Odası Başkanlığına aday Salih Zeki Çakır’dı. Erdem, Belediye Plaj Tesisleri’ndeki restoranda ağırladığı Çakır ile sabah kahvaltısı yaptı.
  Daha sonra, seçim alanına gelebilen Erdem, önce çalışma grubu ile görüştü, daha sonra seçimin yapıldığı salona girerek, buradaki seçim sandık sorumlularına başarı dileğinde bulundu.
  Bu sırada, salonda karşılaştığı Genç’i kucaklamayı ihmal
etmeyen Erdem, yine yan sandıkta oy kullanma hazırlığı yapan Keleş ile de kucaklaştı. Aynı anda her gruptan adayın bulunduğu topluluk bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.
  Bunların yaşandığı saatlerde, alanda ise “gizli birleşme” kulislerinin oluştuğu iddia edildi. Buna göre, Keleş’i destekleyenler arasında yer alan ancak grup çıkarmadığı meslek komitelerinde Erdem’i desteklediği ileri sürüldü.
  Üyelerin oy kullanmayı sürdürdüğü saatlerde, beklemeyi tercih eden bazı üyeler ise objektifimize poz vermeyi ihmal etmedi.
  Ereğli TSO seçim sonuçları, saat 17.00’de oy kullanımının sona ermesiyle birlikte sandıkların açılması sonrası netlik kazanacak.
  

  

  

  

  

  

  

  

  



Bu sayfayı yazdır

5.05.2013 14:32:51

Bu haber 2263 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (2)
05.05.2013
reşat kartal diyor ki;

bugüne kadar her söyleminizde ereğliyi ereğliesnafını kurtarmakla ilgili projelerden bahsettiniz ve seçimi allahın izniyle aldınız şimdi bu projelerinizi hayata geçirme zamanı top sizde şimdi biz heyecanla yapacaklarınızı bekliyoruz allah yolunuzu açık etsin eğer verdiğiniz sözler havada kalırsa ereğli tüccarı sizleri affetmeyecek ve bunun hesabını gelecek dönem soracaktır şimdi bütün guruplara sarılarak çalışma zamanıdır tüm kazanan kazanamayan grupları kutluyor ereğlinin kazandığına inanmak istiyorum
05.05.2013
Ünal Savaş diyor ki;

KAZANAN ADAYLAR DEĞİL, KDZ. EREĞLİ’MİZ OLSUN. ARTIK KİŞİLER, KURUMLAR VE ÖRGÜTLER ARASI KISIR POLEMİK, ÇEKİŞME, ÇATIŞMA VE KAVGALARI YAŞAMA LÜKSÜ KALMAYAN, HIZLA GÖÇ VEREN, EKONOMİSİ İYİCE DARALARAK TÜRBÜLANSA GİREN VE HERKESİN BU TÜRBÜLANSTAN BİR ÇIKIŞ YOLU ARADIĞI KDZ. EREĞLİ’MİZDE 5 MAYIS 2013 PAZAR GÜNÜ (BUGÜN) YAPILACAK OLAN KDZ. EREĞLİ TSO SEÇİMLERİNDE; GENÇ, VİZYONER GÖRÜŞLÜ, DÜRÜST, ÇALIŞKAN VE DİNAMİK BİR EKİP İLE HİÇ BİR KİŞİ, KURUM VE ÖRGÜTÜ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN HERKESİ KUCAKLAYAN, AYRICA; OLUŞACAK YENİ TSO YÖNETİMİNDEKİ TÜM EKİP ÜYELERİNİN BİRLİK VE BERABERLİK RUHU İÇERİSİNDE "ORTAK AKIL" İLE “BÜTÜNLÜK İÇERİSİNDE” HAREKET ETTİĞİ, KDZ. EREĞLİ’MİZİN İÇİNDE BULUNDUĞU İKTİSADİ VE SOSYAL SORUNLARINA "VİZYONER ÇÖZÜMLER ÜRETEBİLEN" BİR KDZ. EREĞLİ TSO YÖNETİMİ OLUŞUMU DİLEKLERİMLE..........“FESTİVALE HAYIR. ÜRETMEDEN TÜKETMEK, EREĞLİ'Yİ TÜKETMEKTİR.”..........“BUGÜNÜN İSRAFI YARININ KITLIĞIDIR.”




Şu anda 28 kişi online
Toplam ziyaret : 76.124.211

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
245 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri