(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TOPRAK KORUNACAK, ARICILIK GELİŞECEK...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’ndeki Karadeniz Bölge Komutanlığı bölgesindeki arazide ağaç dikimi gerçekleştirildi.
  Komutanlığın, Zonguldak İli Arı Yetiştiricileri Birliği (ZAYBİR) ile ortaklaşa düzenlediği organizasyonla, Ereğli Devlet Hastanesi mevkisindeki askeri alanda 300 adet çam ve karaağaç fidanı dikimi sırasında konuşan Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Türker Ertürk, Türk Ordusu’nun asli görevinin vatan topraklarını korumak ve kollamak olduğunu söyledi.
  “Ertürk, Ordumuzun yurt savunmasında vatan topraklarını koruma ve kollama görevi olduğu gibi, erezyona karşı ağaç dikmek de asli görevleri arasında yer alır. Bu tür faaliyetlerimiz ilerleyen süreçlerde devam edecek” dedi.
  ZAYBİR Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Güney’de, amaçlarının bölgenin ağaçlandırılmasının yanı sıra, arıcılıkla uğraşan vatandaşları desteklemek olduğunu belirtti.
  Tuğamiral Ertürk’e desteklerinden dolayı teşekkür eden Güney, şöyle dedi:
  “Birlik olarak bölgedeki arıcığın gelişmesi için tüm imkanları kullanıyoruz. Bu anlamda, Sayın Tuğamiral Ertürk ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, askeri alana arıcılık için değerli olan 300 adet çam ve karaağaç fidanı dikmeyi uygun gördük. 21 Mart 2007 tarihinde ise yine askeri alan içindeki arazilerimize kestane, ıhlamur ve akasya ağacı fidanı dikimi gerçekleştireceğiz. Desteklerinden dolayı Sayın Tuğamiral Ertürk’e teşekkür ediyoruz.”
  



Bu sayfayı yazdır

4.03.2007

Bu haber 2616 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (12)
07.03.2007
yılmaz bilgili diyor ki;

her türk ölünceye kadar bu vatana askerdir.garnizon komutanımızın önderlik yaptığı fidan dikimi bütün türkiyede işçi,memur, esnaf, çiftçi köylü, öğrenci bürokrat her kesimden vatandaşa örnek bir davranış olur. şu güzelim ülke dahada güzel yaşanır ve bizden soraki nesilere cennet vatanı emanet ederiz, umarım. emeği geçen erkese teşekkürler
05.03.2007
serkan diyor ki;

VATANIMIZA BİR FİDAN DAHA KAZANDIRAN BÜTÜN BU İNSANLARA TEŞEKKÜR EDERİM, UMARIM TOPLUMUMUZA ÖRNEK OLABİLECEK BU GİBİ BİR ÇOK FAALİYET HABERLERİ OKURUZ.
05.03.2007
ÇETİN OK diyor ki;

YAŞADIĞIMIZ DÜNYA'YI KENDİ ELLERİMİZLE FELAKETİN EŞİĞİNE GÖTÜRDÜĞÜMÜZ ŞU GÜNLERDE, BÖYLE KUTSAL BİR GÖREVİ YERİNE GETİREN BAŞTA TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ PERSONELİNE VE ZAYBİR YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜRLERİMİ BİR BORÇ BİLİR, BU TÜR ORGANİZASYONLARLA ORMANLARIMIZIN ARTMASINI DİLERİM. SAYGILARIMLA.
05.03.2007
Mehmet Oktay diyor ki;

Düşünüyorum ki; yapılan hizmet -eğer Türkiye'deki arıcılığa bir katkı sağlama amacındaysa- şahım adına üzüldüm. Sayın komutanın dediği gibi erozyonla mücadele ise, sölenecek bir söz yok (tabii ki süper).
05.03.2007
NAMIK İLİK diyor ki;

zONGULDAK BÖLGESİNDE ARICILIĞI BİLİSEL METOTLARLA GELİŞTİĞİNİ GÖRMEK GERÇEKTEN GURUR VERİCİ. EMEĞİ GEÇENLERE VE GEÇECEK OLANLARA SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM. Namık İlik
05.03.2007
yalçın meriç diyor ki;

Çok güzel bir olay böyle bir olaydan dolayı sayın bölge komutanımızı ve S.Güney arkadşımızı kutluyorum.Ve böyle faaliyetlerin devamını tüm çevreci arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.
05.03.2007
ormancı diyor ki;

ZAYBİR Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Güney’i tebrik ederim. Böyle bir organizasyona öncülük ettiği için. Ama Orman teşkilatının herhalde bu güzel olayda bir katkısı olmadı,üzüldüm..
05.03.2007
mehmet güçkan diyor ki;

Türk Silahlı Kuvvetlerimize bu duyarlı davranışlarından ötürü şükranlarımı iletir, sivil toplum örgütlerinin de aynı duyarlılığı göstermesini cani gönülden dilerim.
04.03.2007
salih zeki er diyor ki;

Ordumuzun vatanımızı korumak ve müdafaa etmesinin yanında birçok görevleri ifa etmesi yanında yurt ekonomisine azımsanmıyacak katkı sağlamakta olan ve arıcılığımızıda yakından ilgilendiren ağaç dikme işi takdire şayan bir onur hepimiz için...biz ordumuzla varız ve varoluruz ancak...bir vesile Tuğamiralime ve şahsında Silahlı Kuvvetlerimize şukranlarımı arzediyorum...değerli başkanım sizede saygılar...
04.03.2007
ali yener diyor ki;

yurdumuzun neresine gidersek gidelim TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN bulunduğu alanlar konumu ne olersa olsun yemyeşil silahlı kuvvetlerimizin ağaclancırmaya göstermiş olduğu bu duyarlılık ereğlidede aynı ciddiyetle ve sevgiyle devam ediyor aynı ciddi yeti ereğlide ZAYBİRİN DE GÖSTERMESİ BİZLERİ MEMNUN ETMİŞTİR ben şahsım adına başta ereğli garnizon komutanlığına ve zaybir adına sayın selahattin güneye teşekkürlerimi ve şükranlarımı iletirim aynı duyarlılığıda diğer sivil toplum mörgütlerindende bekliyorum
04.03.2007
başeğmediler diyor ki;

ordumuza her zaman minnettarız...Allah başımızdan eksik etmesin...Birlik başkanımızada, ordumuzada sonsuz teşekkürler...
04.03.2007
ZAFER BERKANT diyor ki;

VATANIN GERÇEK EVLATLARININ YİNE BİRLİK İÇİNDE VE İYİ BİR ÖNDERLİKTE NE GÜZEL ESERLER VEREBİLECEĞİNİN GÜZEL BİR ÖRNEĞİNİ DAHA GÖRMENİN GURUR VE SEVİNCİNİ YAŞIYORUM. AĞAÇ DİKEN BÜTÜN ELLERİ SAYGIYLA ÖPÜYORUM.




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.122.565

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
243 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri