(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CHP'LİLER İFTARI KÖYDE YAPTI...

Zonguldak Merkez İlçeye bağlı Kardeşler Köyü’nde düzenlenen iftara CHP heyetinin de katıldığı bildirildi.
  CHP İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, köy halkından Hüseyin Kermen ve arkadaşları tarafından düzenlenen iftarda bir konuşma yapan CHP Milletvekili Ali Koçal, Zonguldak’ın 7 yıldır hak ettiği ilgiyi görmediğini belirtti.
  Zonguldak halkının gereken tepkiyi göstereceğini vurgulayan Koçal, “Emekliye 1.83 zammı reva görenler, halkın yoksullaşmasını seyrederken yakın çevrelerini zengin ediyorlar. Zamanı geldiğinde siyaset için de buralara gelir daha ayrıntılı konuşuruz. Biz her zaman sizlerle dayanışma içinde olacağız” dedi.
  CHP İl Başkanı Osman Yayla, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma geleneğini her zaman sürdürmeye gayret ettiklerini ifade etti.
  Yayla, “İmkanlarımız neye el verirse, tüm samimiyetimizle sorunların çözülmesine katkı vermeye çalışıyoruz” ifadesini kullandı.
  İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Turhan Oral, İl Genel Meclisi’nde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Oral, Zonguldak’a daha fazla kaynak aktarılması ve bu kaynakların etkin bir şekilde kullanılabilmesi için çalışacaklarını, başta muhtarlar olmak üzere tüm köylerle her zaman yakın ilişki içinde bulunacaklarını kaydetti.
  İftara Zonguldak Belediye Başkan Vekili İdris Şahin, İl Genel Meclisi Üyeleri İsmail Altunkaya, Seyfetin Ceylan, Belediye Meclis Üyeleri Kasım Ayçiçek, Sinan Kalander, İzzet Bildirici ve Kardeşler Köyü Muhtarı Nedim Bekar, Merkez Kardeşler Köyü Marıkpınarı mahallesi sakinleri katıldı.



Bu sayfayı yazdır

14.09.2009 15:29:57

Bu haber 1000 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.374.635

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
925 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1091 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2102 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri