(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HELE ŞUNU BİR VER DE..!

Hani “İkinci bahar” deriz ya; Gazetemizde de bir süre görev yapan Reyhan Karaçam, bu duyguyu yaşayanlar arasına girdi.

Karaçam ve Bekar Ailelerinin evlatları Reyhan - Mustafa Bekar, bir süredir devam eden birlikteliklerini, “evlilik ile” noktalayarak “ikinci Bahar’a da adım atmış oldular.

Güzel ve nezih nikah töreni ile ‘evet’ diyerek imzaları atan çiftlere Evlilik Cüzdanını vermek üzere uzatan nikah Memuru, bir anda ne yapacağını şaşırdı!

Zira Bayan Bekar, fırsatı kollarcasına uzanıp adeta ‘kaptığı’ Evlilik Cüzdanını almasıyla birlikte lafını da söyleyiverdi!

“Verin bakayım şu belgeyi benim elime! Haaahhh şöyle… Artık İkinci Bahara Başlama zamanıdır. Haydi Mustafam.., şöyle yeni baharlara doğru yelken açalım mı ne dersin?”

Mutluluklar sizinle olsun…



11 Ağustos 2020 Salı

Bu replik 1307 defa görüntülenmiştir

Facebook'ta Paylaş

« Önceki | Sonraki »




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 86.358.462

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi






Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
ÇALIŞAN GAZETECİLİK!!!


Devamını oku »

11.01.2026 15:38:26 tarihinde yazıldı
3329 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
İNSANLIK SUÇU!..


Devamını oku »

13.01.2026 09:09:27 tarihinde yazıldı
2974 kez okundu

GAZ, ŞİŞKİNLİK VE KARIN KRAMPLARI


Devamını oku »

15.12.2025 16:50:12 tarihinde yazıldı
7798 kez okundu


Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri