(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAKANLIK KABUL ETTİ

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli İlçesi Ticaret ve Sanayi Odasınca (TSO) hazırlanan; “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesi (UR-GE)” Projesinin Ticaret Bakanlığı tarafından onaylandığı bildirildi.

Karadeniz Ereğli TSO’dan yapılan yazılı açıklamada, Oda’ya kayıtlı 15 firmanın katılımı ile hazırlanan “Çelik Kümelenmesi” başlıklı programın, 3 Aralık’ta ilgili bakanlıkça onaylandığı belirtildi.

 Söz konusu UR-GE Projesinin, ülke genelinde kabul gören 5. İlçe, bölgede ise tek olduğu anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Proje kapsamında ilk etapta ihtiyaç analiz çalışması yapılacak olup 3 yıllık stratejik plan ve hedefler oluşturulacaktır. İhtiyaç analizi sonrası firmalarımıza eğitimler ve danışmanlık hizmeti verilecektir. Kümelenme için kurumsal kimlik oluşturulması (İnternet sitesi kurulması, logo hazırlanması, kitapçık, broşür v.b.) faaliyetleri gerçekleştirilecektir. Bu faaliyetin ardından yurt dışı pazarlama faaliyetleri yürütülmesine geçilecek olup 10 adete kadar yurt dışı ziyaret faaliyeti gerçekleştirilebilecektir. Yapılacak yurt dışı programları sonrasında alım heyetleri ülkemize davet edilecektir. Son olarak da ‘Sanal Yurt Dışı Pazarlama’ faaliyetleri proje kapsamında gerçekleştirilecektir. Yapılacak tüm faaliyetlerin yüzde 75’i Bakanlık tarafından desteklenecektir.
Hedefimiz; Ülkemizin dış ticaret konusunda geliştirdiği stratejilere katkı sağlayarak, üyelerimizin İhracat yapmalarını sağlamak ve ihracat yapan üyelerimizin de dış ticaret kapasitelerini artırmaktır. Bölgemize ve Karadeniz Ereğli iş dünyasına hayırlı uğurlu olsun.”




Bu sayfayı yazdır

9.12.2025 16:18:33

Bu haber 632 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)



Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 86.368.285

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi






Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
ÇALIŞAN GAZETECİLİK!!!


Devamını oku »

11.01.2026 15:38:26 tarihinde yazıldı
3478 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
İNSANLIK SUÇU!..


Devamını oku »

13.01.2026 09:09:27 tarihinde yazıldı
3121 kez okundu

GAZ, ŞİŞKİNLİK VE KARIN KRAMPLARI


Devamını oku »

15.12.2025 16:50:12 tarihinde yazıldı
7943 kez okundu


Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri