(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ADAYLIĞINI AÇIKLADI; SOLUĞU TANDOĞAN’DA ALDI

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli İlçesinde Noyan Keskin, partisi Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) İlçe Başkan adaylığını açıkladı.

Keskin, parti binasında düzenlediği toplantıda yaptığı konuşmada, ülkenin zor günlerden geçtiğini söyledi.
Son aylarda CHP’ye yönelik çeşitli saldırılar olduğunu belirten Keskin, şöyle dedi:
“CHP’ye yapılan saldırılar, İstanbul İl Başkanımızın görevden alınıp, kayyum atanmaya çalışılması, CHP’nin bölünmeye çalışılması, belediye başkanlarımızın içerde (cezaevinde) olması; bunlar hepimiz için çok büyük üzüntüdür. Öncelikle bu tür hareketlere karşı hepinizi birlik, beraberlik ve dayanışmaya davet ediyorum.
Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Esnafımızın, çiftçimizin hali ortada. Gençlerimiz umutlanamıyor, kadınlarımız bir güvencesizlik ortamı içerisinde. Ekonomik zorluklar, adaletsizlikler, hukuksuzluklar var. Yani hepimiz aynı sofrada eksilen lokmanın kaygısını yaşıyoruz. Ama hiçbir Cumhuriyet Halk Partili umutsuz değildir. Çünkü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır’ sözünü kendine ilke edinmiş bir halkız.
Bugün buraya sadece bir aday olarak değil, bu zorlu günlerde elini taşın altına koyan, koymak isteyen bir evladınız, bir arkadaşınız, bir kardeşiniz olarak çıktım. Kırgınlıkları onaracağız, bölünmüşlükleri birleştireceğiz, gençlerin, kadınların ve emekçilerin aktif bir rol oynayacağı yapıyı kuracağız. Mücadelemiz, sadece bir siyasi partinin değil, bu memleketin geleceğini aydınlatma mücadelesidir. İlçe Başkanlığına aday olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.”
Keskin, kalabalık partilinin katılımı ile tamamladığı toplantının ardından, dün (14 Eylül) Tandoğan meydanında CHP Genel Merkezince organize edilen mitinge destek vermek üzere Ankara’ya gitti.




Bu sayfayı yazdır

15.09.2025 13:40:55

Bu haber 1161 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 4 kişi online
Toplam ziyaret : 84.090.551

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİME HAZIR OLUN !!!


Devamını oku »

20.08.2025 11:32:17 tarihinde yazıldı
2831 kez okundu

Orhan AKYÜZ { ORHAN AKYÜZ’ÜN YARUMUYLA... }
MADENCİLERİN BAŞ BELALILARI; TEFECİLER…


Devamını oku »

2.09.2025 10:38:27 tarihinde yazıldı
2818 kez okundu



OP.DR.RABİA BAŞER AÇIKGÖZ { UZMANINDAN... }
Kadınların Sessiz Estetik Devrimi: Genital Estetik Artık Gizli Kalmıyor!


Devamını oku »

23.07.2025 17:13:09 tarihinde yazıldı
3638 kez okundu



(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

BİZ HEP BÖYLEYİZ…




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri